[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mircea_pedro
Forum Index » Profile for mircea_pedro » Messages posted by mircea_pedro
am revenit.am urmat sfaturile...
va multumesc pt sfaturile foarte utile.
cu pozele am glumit si eu...si sper ca va dati seama ca nu incerc sa contrazic pe cineva cu experienta.am citit mai multe articole unde spuneau de ascunzisuri,tuburi,etc....ma bucur cum spuneam de sfaturi,dar acum ce e de facut?as putea oare sa schimb pietrele avind in vedere ca am 14 maswa micuti?as putea risca fara sa pateasca ceva pestii?ar fi pacat de ei...as vrea sa fac ce e mai bine pt ei,sa se simta bine in noua lor casa.multumesc
tin sa mentionez ca pietrele respective{cu multe gauri}le sant foarte pe plac pestilor.citind multe articole despre tropheusi,am inteles ca trebuie multe pietre,mai mici si mai mari,pt a se simti pestii mai in siguranta.nu tin neaparat la aspectul acvariului...pestii din el sant mai importanti...si foarte greu am achizitionat aceste pietre...multumesc pt sfaturi.si mai astept si alte sfaturi daca se poate.multumesc
ati putea va rog sa-mi spuneti ce ar fi mai bine sa pun in mediile de filtrare,pt tropheusi?multumesc
mersi...nu mai pun poze...
inca una si gata....
inca una....
o poza....
o poza...
multumesc
merci frumos.in general nu le prea am cu calculatoarele...dar apoi cu attachement....merci.incerc.
cum se posteaza poze pe forum?
as recomanda profil metalic....ca sa nu ai surprize....
dar sarea se foloseste la fiecare schimb de apa?merci
va rog as dori sa mai stiu cum se foloseste aquadur-ul pt cichlide.
dupa doua zile,inca traiesc puiutii....sper sa am noroc.
inca o data multumesc pt sfaturi.
si am uitat...am bagat intr/un filtru,si numai intr/un compartiment,spartura de scoici.ce parere aveti?

Forum Index » Profile for mircea_pedro » Messages posted by mircea_pedro
Go to: