[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kreatoru
Forum Index » Profile for kreatoru » Messages posted by kreatoru
sunt foarte frumosi si ai tai , eu ii tin atat cat pot de mult ,astept pozele alea cu ei acum la dimensiunea normala .....
Ben este extraordinar ce zici tu acolo ....dar eu nu imi permit un bazin mai mare ....si chestia cu ramele o sa incerc si eu ....ai mei ba sant colorati negru cu portocaliu ...ba nu , inca nu am descoperit care e cauza ...
Ca si capac de acvariu nu cred ca sant ei in stare sa is dea jos are ceva greutate , ai cumva si niste poze ? dami si mie linku daca vrei sa le vad si eu
Ca si mancare le dau inima de vita , granule troco , artemia inghetata , si pestisori
Gata am trecut pe acolo si am scris 2-3 cuvinte despre mine....mai mult decat acvariul asta de 150 l nu imi permit ...asta e si sa ii arunc mie mila ...in orasul meu nu mai are nimeni ...
Cat depre faza ca "nu a scris nimeni din 2009 "era vb daspre postul de mai sus cu ASTRONOTUS OCELATUS ....si ultimul post era de prin 2009 ,
Sant kreatoru si sunt din bistrita ....am un acvariu de 150 litri si in el am 3 oscari de vreo 5 cm si 2 sanitari longfinis + un aymonier , in ale acvaristicii sant cam nou ....stiu si eu cate ceva dar nu multe .....
Vad ca nu a mai postat nimeni din 2009 ..... am intrat si eu in posesia a 3 oscarei tigrati....si cam habar nu am cu ce se "mananaca" acesti pesti , am un acvariu de 153 l , temp apei 24 grade , am avut ceva pui de platy ,dar au fost serviti la masa de dimineta .....

Forum Index » Profile for kreatoru » Messages posted by kreatoru
Go to: