Message |
|
pietrisul ala cu rosu si negru....imi place la nebunie cum se asorteaza cu pietrele.....daca vreodata il scoti ,....poate vrei sa il dai....
|
 |
|
bine ai venit si te asteptam cu poze .....capisci ? 
|
 |
|
o sa dau o incercare ....la prima ocazie !
|
 |
|
Bine ai venit hypnos87 !!!...ca de valentin nu o sa tina multa lume minte..  , vezi ca cei 2 sanitari [hoplosternum thoracatum]..au sa creasca mari de tot  , mai bine ceva corydoras http://www.google.ro/images?hl=ro&source=imghp&biw=1366&bih=578&q=corydoras&gbv=2&aq=f&aqi=g6&aql=&oq=&gs_rfai=..., bafta cu viviparii si asteptam poze
BETA o sa ii ciupeasca pe guppy , molly si neonii.....pe xipho nu prea cred....dar pe restul sigur
|
 |
|
Dar oare spanac macinat inghetat nu ar merge?  in cantitati foarte mici bineinteles...., eu le mai dau si grindal 1 pe zi , + larve de chironomide si artemia inghetata de 3 ori pe saptamana
|
 |
|
- spanac, salata
....cum le dai spanacul si salata ? si larvele de tantari ? le cresti tu sau le culegi dintr-o balta ..?
|
 |
|
alexacv ...cat despre ciorba de pesti...incepatorii totdeauna fac asa .....pana ce isi dau seama si pe urma se corecteaza....asta e una din greselile incepatorilor ...nu trebuie sa ne suparam pe ei....
|
 |
|
HumanFace alea sant deja facute de profesionisti ...sant frumoase dar nu o sa aiba un incepator niciodata asa ceva.....si oricum o sa isi dea seama pe parcurs cati pesti trebuie sa ti in acvariu din experientele sale nu ?
Asta ma doare cel mai tare ca , stiu oameni la care le plac pestii dar nu s-au apucat de acvaristica finndca "un destept de la petshop " a zis ca le trebuie 1 milion de lucruri [ nici acvaristi vechi nu au atitea ] doar sa tina un acvariu de 30 l ...cu 5-6 pestisori...in el , si atunci au renuntat ....din start 
|
 |
|
Nu toti xipho cresc mari....si omul si-a luat acvariu sa vada pesti in el.....nu sa ii caute cu lupa.....  , daca de la inceput il inebuniti cu 4 pesti in 70 de l , atunci se lasa de acvaristica....
Am vazut 2 astronotusi crescuti in 50 de litri ...de mici pana la reproducere....si sa nu imi zica mie nimeni ca jnu se reproduc in mai putin de 200 l.....
"Regulile sant facute ptr a fi incalcate " 
|
 |
|
|
 |
|
Aqua Design Amano...un vis pentru mine....nu am avut ...nu am si cred ca nici nu voi avea vreodata ...cu salariile astea  , tie iti doresc bafta ..am auzit ca si costurile sant pe masura
|
 |
|
foarte frumos acvariul T-Spike24 , ma bucur ca ai intrat in randurile maniacilor acvaristicii ....dai inainte !
|
 |
|
da ... de cateva ori pana acum.....si tot nasc pe rand fiecare
|
 |
|
Ce imi place cel mai mult la scalari e ca...la cat sant de lenesi in miscare...sa vezi ce atacuri fulgeratoare pot avea....
|
 |
|
Buna ideea ...poate o sa ii dau o incercare.....desi scalarii tin in frau inmultirea excesiva a vivipariilor
|
 |
|
Ideea e ca tin viviparii ptr "hrana vie" la scalari , can viviparii nasc ....scalarii halesc tot ce prind  !!!!!!
Si asa nu mai trebuie sa le cumpar hrana congelata  ,la mine nu par deloc stresati.......
Multumesc de sfat
|
 |
|
Frate au murit ....  , nu stiu de la ce ....dar e clar ca nu le-am putut oferi conditiile necesare ...imi pare asa rau...
Si alt acvariu nu imi permit acum financiar ...raman cu ce am...tin in el 3 xipho , 3 platy , 6 gupy , si 6 scalari ....ma limitez la ce nu este pretentios ..
|
 |
|
foarte frumosi ....
|
 |
|
luci_sandor foarte frumoase pozele ...am ramas fara cuvinte ...  , la singurul pet shop din orasul meu ..nu au nevoie de ei fiindca acvariile lor sant mai mici ca al meu cu mult ..
asa ca nu am ce face cu ei .....am intrebat pe toti cunoscutii si nu le trebuie a nimeni  , se pare ca doar mieimi sunt dragi
|
 |
|
luci_sandor mersi de sfat dar nu ii pot ucide ...asa doar ca nu am un acvariu mai mare......si in orasul meu doar eu am ciclide astronotus ...... mai astept .....acum odata ce i am , imi sunt dragi ...un bazin mai mare nu imi permit .salariul meu e foarte mic 800 ron , si un acvariu de 300 l e pe putin 700 ron ..eu cu ce mai traiesc ? am si un copil mic... viata in romania!!!!
Ma bucur ca santeti mai multi in ro care aveti astronotus ocelatus
|
 |
|