Message |
|
Aia e marmura dar eu am vazut si pe ( strada ). Gasesti la pet shop nuti fa probleme si nus scumpe. Dar nu trebe numa dealea
|
 |
|
Faza e ca Sanitari nu se pun la socoteala dar... Iti plac toate acele Cichlide nu poti sa renunti la vreuna dar nici nu trebe. Ca sanitari stau pe fundul bazinului nu ocupa spatiu. Este bine si asa dar merge si de 2 cm nu e problema. Cu Bolovani de polistiren nu ma prea impac nu o sa arate asa de frumos. Te duci pe strada sau la un rau si vezi ce iti place ii iei si i pui intro plasa. I duci acasa si i FIERBI apoi i poti baga in acvariu.
Succes 
|
 |
|
Salutare ( Ca de obicei hop si eu )
Frumoasa alegere dar ar mai trebui si ceva sanitari nu O pereche de Ancistrusi si vreo 3 Corydorasi. Sper ca sti ca Africani muta pietrisul. E cand am avut mia venit sai arunc pe fereastra. Ca dereglau totul. La tubul de la Filtrul extern ala care trage au facut un munte de nisip. Ei cautau un loc unde sasi faca cuibul dar Au ales cel mai nepotrivit loc . Lam stricat si tot acolo lau facut pana la urma am mutat tubul si miau depus. Aceia galbeni de tot cu creasta si aripile negre nu mai stiu sigur cum se cheama ca nu mam mai uitat la Africani. Dar prinre Bolovani ar arata bine si 2 - 3 Plante Nu vrei ? Si SA CICLEZI ACVARIUL. La africani le place mult nisipul si pietrisul mic deci alegi din 2 ( Eu am avut nisip ). Sa nu uiti ce e mai important o placa de polistiren pe fundu acvariului si peste ea pui nisipul. Cam atat e de zis si de completat.
Succes 
|
 |
|
Buna !!!
Are cineva de pe acest forum Electric blue Jack Dempsey ? Va rog cei care aveti E.B.J.D. puneti aici niste pote va rog mult si cei care aveti Jack Dempsey.
Ce le dati de mancare ? Cu ce pesti i tineto ? Cati aveti ? Cu ce ati decorat ?
Multumesc !!!
|
 |
|
Faza e ca nu i gasesc si am vazut unu dar nu avea poza.
Ma intereseaza mai mult cum arata ca vreau ceva dragut.
|
 |
|
Tu ce pesti ai mai ales ce Pleco sau Ancistrusi ? Si ce mai ai prin acvariu ?
|
 |
|
Buna si La multi ani
Imi putezi da si mie un site sau sami ziceti toate speciile de pleco pana in 20 cm. Ati vazut pe undeva Flash Pleco L-204, sau Zebra Pleco L-46. Mai bine zicetimi un site cu toate, toate specile de Pleco ?
A si fanii Pleco ce miati recumanda ceva pana in 20 cm si dragut ?
Multumesc !
Zac
|
 |
|
Ieri sau Luni aveau pata Rosie Nu sunt sigur nu am mai vazut sar putea sa fie o infectie. Toti au ?
|
 |
|
Be langa o turma de Labeo mai pot sa tin : 1 Pleco, 2 Sae, 3 Clown Loach si 50 de Neoni ? Sau Trebe sa fie singuri cand sunt asa multi ?
|
 |
|
Mersi foarte mult de pe ce site lai luat ? Mil poti scrie ? Si mai am niste intrebari daca se aleg ei o pereche restul nu trebuie dati ? si cand depune icrele nu le fecundeaza masculi ca zice sai scoatem ? Eu am reusit o singura data in viata sai reproduc acum 6 ani aveam 5 si sau ales o pereche si iam tinut si pe restul. Mi-a depus intrun acvariu comunitar de 300 Litri care avea o ascunzatoare facuta din plante intrun loc ca un tunel. Frunzele lea impins unul dintre masculi. Din cate imi amintesc aveam 2 femele si 3 masculi. La inceput erau 3 F. si 3 M. dar o F. a murit dar nu au batuto. Mai vreau sa incerc o data sai reproduc in acvariul de 500 Litri acum imi voi lua 10 Bucati. 
|
 |
|
Salutare !
Am vazut ca pe acest forum nu sa prea discutat deloc despre acesti pesti Fabulosi. Am vazut prin poze si de la ce zic alti ca il tin numai singur ce se intampla daca sunt 4 sau mai mult se mai bat ? Se pot imperechea si sa faca pui ? Am vazut pe Youtube si la un Pet-Shop ca curata plante de praf e adevarat sau doar facea el doar asa cu gura ?
Poza cu Labeo Bicolorul unui fost coleg de liceu care are un acvariu de 1500 Litri in care are si deasta si multi alti pesti ( e de ieri poza )
|
 |
|
De murit nu o sa moara asa repede... sau poate nu mor dar nu se simt ei bine
|
 |
|
Bine ai venit !
Miar parea rau sati moara pestii... Dui inapoi iati plante lemne si apoi iati pesti.
Uite un sfat cu ce ai putea sa bagi 2 Ancistrus, 4 Corydoras, 10 Neoni, 4 Zebre si poti si 2 Ramirezi... aste e doar o idee
|
 |
|
DA !!!
Ii mananca i scoate din carapace si i mananca pe toti !!!! 
|
 |
|

sorin_arad wrote:Am un acvariu de 180 litri in care am 10 neoni, 6 rasbora, 6 cory, 2 gibiceps, 2 hoplo si 3 leeri...
Mai pot pune si 2 pui de clown loach sau deja am prea multi pestisori? 
Faza e ca nu sunt foarte multi, sunt multe specii dar ai putini de fiecare. Da poti
|
 |
|
Buna ( Tot eu )
Stiti ca am si un Acvariu de 100 Litri mam gandit sa pun in el :
Algae Eaters:
1 Pleco
2 Sae
2 Royal Farlowella Cat
CatFishes:
2 Clown Loach
5 Corydoras
Fishes:
1 Labeo Bicolor
2 German Blue Ram
15 sau 20 Neon Tetra Jumbo
Ce ziceti ?
M-am uitat la compatibilitate si merg Toti.
|
 |
|
escape wrote:pai nu vrei sa ne spui si noua despre acest Pet Shop secret... unde poti gasi blue jack...si la ce pret?
multumim
Am vazut in Obor dar acum 3 luni erau 20 lei
|
 |
|
Da exact ...
A si miam facut acvariul de 500 Litri. In el am 6 Clown Loach, 8 Sae, 20 Cory, 3 Pleco, 5 Ancistrus Albino, 5 Labeo Bicolor. 15 Discusei mici din care selectez si 40 Neoni.
|
 |
|
Un prieten ff bun are un acv de 80 litri cu 3 PIRANHA. CAT MAI POATE SA I TINA ? au cam 6 cm. el zice ca nu vrea sa renunte la ei dar nici nu are atata banet de un acv de peste 200 Litri. Ce e de facut fratilor ?
I are de 4 luni de la 2 cm. Are amintiri frumoase cu ei. 
|
 |
|
Un coleg are un acv de 400 L si are 5 deastia si au numa 14 cm da i are de 3 ani.
|
 |
|