Message |
|
S-au dat.Se poate inchide.
|
 |
|
Poza  ![image]()
|
 |
|
eu as vrea lilaeopsis.Cate fire ai acolo?Si ce varietate?
|
 |
|
Trmit cu plata ramburs oriunde Ajunge in 3 zile si nu se intampla nimic rau.Am primit si eu asa.Vand si la 10 - 15 fire.Contact pe pm.
|
 |
|
Echinodorus tennelus seamana cu iarba de gazon(de teren de sport).Se inmulteste foarte repede; eu de la 25 de plante cred ca am ajuns la vreo 200-250 intr-o luna jumatate.E bun pentru cine are acvariul stabilizat si nu dezvolta alge altfel... e dificil de curatat.
Nr.Bucati cca 200 - pret 0,5 - 1,5 functie de marime.Dau tot cu 100 ron.
schimb cu alte plante - astept propuneri
Pt.cei interesati: e varianta cu frunze inguste - verzi si maronii
|
 |
|
Acvariul e ciclat.Am pus bactozim in el.S-a ciclat intr-o saptmana.
|
 |
|
Buna la toata lumea! Pana la urma m-am inscris si eu dupa ce am mai citit din topicuri.Dupa cum v-ati dat seama sunt din Deva, si acvarist hobbist de pe la 8-9 ani.Am tot incercat sa ma las dar vechile obiceiuri se uita greu. Acum am un acvariu aquael corner de 180 l de 2 saptamani umplut cu substrat de la tetra si jbl feropol cu nisip sort, iluminare 1 tub aquaglo de la Hagen si Suntropic de la JBL de 18 W cu reflector, de ieri am si pesti in el: 3 ancistrusi 4 discusi si 15 neoni.Sunt iarasi incepator a patra oara.Orice sfaturi de la crescatorii de discusi cu acvarii plantate sunt mai mult decat binevenite! si asteptate.
|
 |
|