Va aduc la cunostinta noile schimbari:Am cumparat din comert mai exact de la hornbach pietre marisoare cat si niste placi plate,nisip de 0.2 granula(parca asa zicea.este acela alb de la hornbach la 25kg)am luat si afis pt lipit in spate,tot de acolo,unul cu pietre,inchis la culoare,nisipul cum ziceam este alb,iar pietrele sunt albe calbui(unele20%).
Cat de curand voi face aceasta schimbare.
Intrebariile mele acuma sunt urmatoarele:
1.Imi imaginam ca voi curata pietrele cat si nisipul la apa de la robinit o data,eventual de 2,iar dupa aceia le voi lasa la uscat si le voi pune in acvariu..Este bine daca procedez asa??
2.In momentul cand voi scoate fostul nisip din acvariu si restul de plante etc,scot toata apa sau doar o parte din dansa pana reusesc sa scot nisipul etc.??
Pesti ii pun intr-un recipient cu apa din acvariu.
3.Cum procedez cu ciclarea apei?? adica pun pestii dupa cateva ore de la schimbul acvariului (pietre etc,) si cu 40-50% din apa vechie si e totul bine?
4.Am calculat greutatiile care vor sta pe fund,sunt cam 45-50Kg fundul acvariului are sticla de 9mm,defapt tot acvariul,iar pe fund am material plastic din comert.Este in regula cu greutatea care va sta pe fundul acv??
5.Am sanitarii acela pe care vi l-am mai aratat si mai am 2 din aceia lipitori,ceva doriitori sau ii duc la un pet shop in comert?
6.Ce filtru mi-ati recomanda avand in vedere ca acvariul are 200L full.
7.Pot pastra plantele acelea Anubius(parca)??
8.Instalatia de aer,pe care o am(un furtun in mijlocul acvariului si pe acolo iese aer

)) Merge tot asta sau pot renunta la ea si conectand la filtru un furtun ,iar aerul sa fie plimbat prin curenti de apa?
@Multumesc tuturor celor care o sa-mi raspunda,si sper sa nu va plictisesc cu toate intrebariile mele,doar ca vreau ce este mai bine pt pestisorii mei.