[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Riddick
Forum Index » Profile for Riddick » Messages posted by Riddick
inchis
3 Metriaclima estherae.
Au 6 cm lungime.
Au fost si sunt hraniti cu JBL Grana Ciclid si Hrana congelata de la Ruto.
Sunt intr-o stare buna,singurul inconvenient pentru mine este ca nu se potrivesc in acvariul meu de Hemicromisii.
Asadar astept mesaje cu doritori pt a stabili una alta.
Nimeni nimic?
De vanzare 3 Metriaclima estherae.
Au 4 cm lungime.
Au fost si sunt hraniti cu JBL Grana Ciclid si Hrana congelata de la Ruto.
Sunt intr-o stare buna,singurul inconvenient pentru mine este ca nu se potrivesc in acvariul meu de Hemicromisii.
Asadar astept mesaje cu doritori pt a stabili una alta.
Acvariu este nou..are 2..3 sapt...si a avut prima data val normale..dupa cat de cat.si acuma nasoale...filtrarea este JBL E900...extern..200L.
Am sa tin cont de sfaturi..
Dragi prietenii am de vreo saptamana marii probleme,acestea consta in aceste analize ale apei:
No3:100
No2:5
GH:7
KH:6
PH:7.2

Testele au fost facute cu JBL easy test 5in1.
Plus inca ceva destul de ciudat,furtunele si toate cele din plastic din acvariu au o mazga pe ele alba..ciudata...

Acvariu are 200L ciclide africane,am facut cam tot ce am stiu...acuma ma cam depasit situatia,asadar astept ajutor din partea voastra...Va multumesc.
Salut. Am si eu o nelamurire despre pestii mei. Am in acvariu 4 pesti Hemichromis bimaculatus 3 femele plus masculul,iar ceea ce ma mira pe mine este urmatoarea:
1.Una din femele este rosie(ca rosia) restul sunt normale,adica nu ies asa de mult in evidenta,baiatul este la fel de rosu ca ea,si aceasta se tot da la toti pesti din acvariu si sta intr-un loc,ascunzis cu pietre si nu lasa pe nimeni sa se aproprie in afara de mascul.
Intrebarea mea este urm:
Depun sau ce se intampla?
Este normal sa fie asa de rosie,?

(cei 2 pesti sunt asa de mai bine de o luna...)

Astept indicatii.Va multumesc.

Edit: si inca ceva,mai am in acvariu 2 mbuna zebra aceia galbenii..exista vreo necompatibilitate intre ei?? sincer la mine in acvariu se inteleg de minune...
Mai e valabila oferta? astept un mesaj de la tn.
Am inteles,si as vrea sa va intreb in afara de schimburile de apa plus aerul,nu face rau ca este asa ridicat? este ok pt pesti?
Am terminat noul acvariu,iar acesta arata dupa cum se vede in pozele de mai jos:

1. http://i634.photobucket.com/albums/uu61/Riddick_k/Photo-0047.jpg

2. http://i634.photobucket.com/albums/uu61/Riddick_k/Photo-0046.jpg

3. http://i634.photobucket.com/albums/uu61/Riddick_k/Photo-0046-1.jpg

4. http://i634.photobucket.com/albums/uu61/Riddick_k/Photo-0044.jpg

5. http://i634.photobucket.com/albums/uu61/Riddick_k/Photo-0045.jpg

pesti sunt bine,am luat macare congelata: artemia+larve rosii+jbl granuled.

Cateva valorii ale apei cu testul 5in1 de la JBL:
Ph:7.6
Kh:6^d
Gh:>7^d
NO2:0
NO3:50(aici ar fi o pb,dar zic ca e din cauza ca nu am avut oxigen timp de 2 zile..acuma l-am bagat..sper sa si revina.
Da din pacate am uitat sa zic..cel mai mic are cam 10cmsi ajung cam pana pe la 14..
Mai este oferta valabila? Am de vanzare 2 tufe marii de echinodorus exact ca in poza..astept un mesaj de la tine..pm.
precizez ca zona de ridicare este Big Berceni.
Am de dat,3 sanitari pe nume:
2 Ancistrus Cirrhosus\
1Hoplosternum Thoracatum

Astept mesaje aici sau pm cu cei care voi sa ii primeasca,spun ca pestii sunt in stare super buna,dar vreau sa ii dau deoarece am ciclide si nu se potrivesc,cum ziceam astept raspuns.
M-am decis..am ales produsele Sera, granugreen si granured plus mancarea congelata,(ma gandeam sa o iau de la hornbach sau de la un pet shop) si inca ceva ce nu prea stiu cum sa porcedez: in momentul in care pun filtrul in functiune mi-ati recomandat sa fac o mixtura dintre cele 2 floacoane pt bacterii.Pe una scrie ca se pune si dabea la 24 de ore introduc pesti,iar pe alta ca poate fi pusa chiar imediat..cum sa procedez? nu mai pun nici una,sau le pun toate?
Ms mult,am sa merg pe gama de la JBL,ma gandeam sa le dau 3 tipuri..sa vedem...
revin din nou..ziceti-mi si mie ce tipuri de mancare sa iau pt africanii mei,m-am uitat la Hikari si vreau 2 tipuri de mancare,care o recomandati ca find cea mai buna/bune.
Multumesc mult.
Si inca ceva,am luat 3 sanitari Synodontis Eupterus pt africanii mei...
Am inteles..am sa caut in comert combinatia aia,va multumesc,in caz de ceva,va voi intreba sau daca nu va voi arata noi poze cu acvariul nou..
OO zi buna.
Am inteles,dar daca as vrea sa cumpar acele "bacterii" si sa le introduc in filtru la inceput ar fi mai bine?
Adica mai special de unde le iau si ce fel etc..

Forum Index » Profile for Riddick » Messages posted by Riddick
Go to: