[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tgc
Forum Index » Profile for tgc » Messages posted by tgc
nu am nimicit-o pentru ca nu am cum sa ajung la ea (el). e spatiul prea mic intre filtru si geam. nu am nici cum sa il/o scot de acolo.
ideea e ca nu am idee cum a aparut. ca o coincidenta, am o molly care a fatat acum 3 zile si o parte din pui au intrat dupa filtru. unul din ei e prins acolo si a putrezit putin mai jos de vietatea asta. in prima faza arata ca un peste spintecat pe burta si intins. am zis ca si vietatea asta e tot un pui ajuns in acelasi stadiu, numai ca in seara asta uitandu-ma mai atent, am vazut-o miscand. daca va ajuta cu ceva, isi misca marginile partii mai late ca o pisica de mare si isi intindea gatul ca o lipitoare (adica partea mai subtire :-) ). in sfarsit.... o fi daunatoare, o fi extraterestra...?
as incerca, numai ca nu pot edita postul. rog un administrator sa stearga poza si o sa pun una mai mica. multumesc.
In primul rand tin sa va salut. Sunt incepator in acest domeniu si incerc sa ma informez cat mai mult. Acest forum m-a ajutat foarte mult si multumesc tuturor.
Problema mea e ca in acvariu (Rekord 60) intre filtru si geam, a aparut o vietate ciudata, cam de 1 cm cand e linistita, pentru ca se intinde si se strange :-) ca un vierme.
Daca cineva a mai vazut asa ceva, sa ma lumineze si pe mine.

image

Edited by Lofty
Ti-am redimensionat eu imaginea si ti-am unit posturile.

Forum Index » Profile for tgc » Messages posted by tgc
Go to: