Message |
|
Se scoate de la vanzare momentan.Multumesc
|
 |
|
Se poate inchide.Multumesc
|
 |
|
140 de lei.se adauga si mancare pentru ei de la jbl,folosit 5% din ea.
|
 |
|
Un pachet de plante :
Hydrocotyle Leucocefala 4-5 fire
riccia o mana buna
java moss o mana buna
micranthemum umbrosum o tufa de 5-6 fire
Micranthemum micranthemoides 5-6 fire
pistia stratiotes 10-15 fire.
Pret 30 lei + taxe .
|
 |
|
--------------------------------------------------------------------------------
Asa cum spune si titlul vand urmatoarele:
acvariu cu dimensiunile 40L-32H-24l
filtru aquael
creveti 7-8
plante:
Hydrocotyle Leucocefala
riccia
java moss,christmas moss
didiplis diandra
micranthemum umbrosum
Micranthemum micranthemoides
pistia stratiotes.
Acvariul are capac si 2 becuri economice osram 827.
Pret 160 de lei.
Nu se vinde nimic pe bucati.Prefer sa le dau pe toate odata.
|
 |
|
Se poate inchide.Multumesc
|
 |
|
Trimiti si in tara?
|
 |
|
Asa cum spune si titlul cumpar o mana de java moss.Astept oferte pe pm sau aici.Multumesc
|
 |
|
Ai pm.
|
 |
|
Tin sa cred ca sunt pirahna.Mai ales ca din poze mandibula pare mult mai proeminenta decat maxilarul.Se vad si ceva dintisori pe acolo.E posibil sa ai si pirahna ,dar si pacu din ei.Niste imagini cu pacu http://images.google.ro/images?hl=ro&q=pacu&btnG=Caut%C4%83+Imagini&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=wi . Red belly http://images.google.ro/images?hl=ro&q=pacu&btnG=Caut%C4%83+Imagini&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=wi .
|
 |
|
La pirahna mandibula este mai proeminenta decat maxilarul.Mie imi pare a fi pirahna,dar ceva poze mai clare ar fi bune.De cat timp ii ai?Ai plante in acvariul cu ei,ca daca ar fi pacu ai ramane fara ele.Am avut si eu un individ,care initial am crezut ca e pirahna,dar m am inselat.In cateva luni cat l-am tinut ajunsesera la vreo 25 + ,si cand il luasem avea vreo13-15 cm.Pirahna nu cresc foarte mult,si atat de repede ca asa zisul var al lui pacu.
|
 |
|
salut.cat de mari sunt? sunt pereche si astia sau nu sti?
|
 |
|
incearca sa cureti capacelul in care intru furtunul ca poate sa infundat.am avut si eu un bt-700 si la mine asta se intampla. :mrgreen:
|
 |
|
Daca vrei produse de la jbl si nu gasesti in magazinele de la tine,poti incerca la magazinele online gen zooplus,reef,etc.
|
 |
|
10 lei 
|
 |
|
Daca va referiti la decor 3D,am asa ceva in interiorul acvariului.Nu e nici o problema nu se decoloreaza.Il poti pune in interior sau in exterior,asta depinde de tine.Si de lipit il lipesti ori cu silicon de acvarii ori cu asa ceva
|
 |
|
Pot spune ca pe fundul acvariului nu gaseam mizerie,dar nu aveam nisip.Dar de spalat trebuia sa il spal in fiecare saptamana pentru ca ii scadea debitul foarte mult.
|
 |
|
Masoara si tu cu o ruleta lungime-latime-inaltime si inmultestele si o sa afli cati litri are.Vezi ca pleco cresc destul de mari.Albastrul de metil este folosit ca dezinfectant usor.
Dar vezi ca in cantitati mari iti poate decicla acvariul.
|
 |
|
Salut.Am avut si eu la un acvariu de 100 de litri in care aveam un oscar si sa sti ca facea fata destul de bine.Mentionez ca oscarul nu era adult.Ce nu mi-a placut la el ca nu ii poti regla debitul la el si partea aceea din care ies bulele de aer e fixa,nu o poti misca ca de exemplu la un aquael.
|
 |
|
Bun venit @daemon.
|
 |
|