Message |
|
ma uitam pe site.ul tetraTec
http://www2.tetra.de/ex_filter/index.cfm?lang_id=2&ident=film
si ma bufneste risul cit de usor arata aia cum se inchide si cum mi.a aratat mie vanzatorul sa ma apas pe el ...
|
 |
|
de umblat la el nici nu ma gindesc sa umblu..e culmea sa ma apuc sa il desurubez dupa zile.
|
 |
|
eu stiam ca daca te duci cu el in primele 24 de ore.Oricum la mine a curs din prima secunda.Vreau sa ma duc la vanzator azi si sa imi arate la cele filtre ale lui ca daca le scoate din priza curg.
|
 |
|
distanta este de un metru intre nivelun apei si partea superioara a filtrului..aproximativ.In prospect scrie 80-150
|
 |
|
in cutie mai exista garnituri care cred ca sunt de rezerva.Sa trebuiasca alea puse undeva?
|
 |
|
cutia nu era sigilata..apropos...vanzatorul mi.a zis ca daca il scot din priza e normal sa curga.ca al meu asa faca.Abica picura mereu si daca.l scot din priza...siroaie.Pai si daca e pana de curent cind sunt plecat?? deci...e normal?
|
 |
|
Sincer regret f tare ca mi l.am luat.Am fost ieri cu el,l.a mai apasat vanzatorul,i.a mai dat un pumn si 20 min nu a curs.Am plecat(ca prostul) cu el acasa , a mers 1 ora si gata.Pic,pic,pic... L.am sunat pe vanzator si a ramas ca vine azi la mine sa vada el...ce o fi de vazut asa misto cind picura o hurdugaie de 3,3 milioane? Oricum ,acum merg pe filtrul vechi,intern,pentru ca si daca ii mai da ala un pumn diseara tot nu am incredere sa il las nesupraveghiat.
Ideea este ca oricum nu il tin.I.l dau zile sa il tina la el sa vada si el ce baltocele face....
Ideea este ca o sa ramin la filtrul intern cu care ma impac f bine de ani si ani.Nu stiu ce incredere as mai avea in astea externe dupa ce mi.a curs atitea zile.
|
 |
|
daca pateam chestia asta,zilele astea acum nu mai scriam.Ca ma sinucideam.Abia am pus parchetul... .Ideea care ma omoara este ca il duc inapoi si cred ca mi.l baga si mie in service(dupa 2 zile dupa ce l.am luat..culmea!!!). Si ciclarea filtrului o mai fac la sulivara.Ca si asa ma uit in acvariu ala gol de 3 zile.... Am revenit pt moment la filtrul meu vechi,intern.Ca de aia am dat o caruta de bani..ca sa ma bazez tot pe ala vechi..un rahat.Nici la mine nu cred ca e vorba de garnitura.Tot la cleme e problema.Si daca vinzatorii comenteaza cred ca ii si jumulesc ca si asa sunt un car de nervi..
|
 |
|
Am sa merg cu el inapoi la magazin.Pt ca picura si cind este in priza.L.am reasamblat de 5 ori.E totul ca in manual.Ceva nu e bine,garnitura,ceva...
|
 |
|
Scuze...ca apar asa tarziu..am fost la o nunta
Imi pare rau ca nu m.am facut inteles pt unii.Deci...
am cuplat tot ce era de cuplat(dupa ce am descfacut totul din pungi)..am etansat tot ce era de etansat...am facut tot ce dracu era de facut.Asaaaa... apoi am introdus furtunul*2 in apa . nu era in priza. Am tras apa in filtu.In momentul in care s.a umplut a INCEPUT SA CURGA pe la 2 din cele 4 clame de prindere.L.am bagat in priza si totul a fost OK .peste 2 ore l/am scos din priza(trebuia sa plec si m.am temut a.l las nesupraveghiat)si a inceput din nou sa curga prin acelasi loc.Va reamintesc ca timp de 2 ore cit a fost in priza nu a curs pic de apa.M.ati inteles acum?
|
 |
|
scuze ca deschid un nou topic....
Azi mi.am luat un tetratec 1200..bucurie mare.In momentul in care am apasat repetat blocul motor(cred!!!) s.a umplut nebunia.Si cind a fost gata umplut a inceput sa curga.L.am bagat in priza in ideea ca ceva ceva se va intimpla.Si s.a intimplat .De 3 ore nici picatura de apa...merge ca uns.E normal? Sunt eu prostul care nu stie?
|
 |
|
Ce parere aveti despre un filtru extern Tetratec EX 1200 L / h?
|
 |
|
Am sa va tin la curent cu ceea ce am decis.Pina atunci cred ca este destul de folositor (pt mine si cei ce vor citi) sa continuam subiectul.
Cum ramine cu buturugile.Eu cred ca am 5 prin casa si toate au murdarit apa..de aia sunt elemente de decor pt camera si nu pt acvariu.Sunt luate din pet shop.uri(deci tratate) ,le.am mai fiert si eu vreo 3 zile si tot maro devine apa...
|
 |
|
pentru acvariu 300 l
|
 |
|
....
|
 |
|
Cumpar plante pentru gazon Glossostigma elatinoides, Marsilea hirsuta, Micranthemum micrantemoides, Echinodorus tenellus, Eleocharis acicularis si altele...
|
 |
|
Exact asta caut!! Oameni care au trecut prin ceea ce urmeaza sa trec si eu!! Merci
|
 |
|
Ideea este ca daca ma convingeti sa nu plantez acvariul,renunt la discusi.Nu mai vreau acvariu neplantat.
|
 |
|
Sincer vroiam sa ii cresc de mai mici.Adica nu vreau sa imi iau perechi deja formate sau pesti maturi.Dar sa nu intelegi ca i.as lua din icre.Sa zicem 5-6 cm.Sau,la sfaturile voastre,am sa caut discusei la o virsta la care sa am cit mai putine probleme...
|
 |
|
Uite un citat din topicul de care ziceam:
"Incepator fiind (adica de 1 an cresc discusi) am inceput cu substrat de la sera.Dupa 2 luni putea acvariul in ultimul hal.Apoi mi-am facut eu din turba , nisip fin si argila.A mers 3-4 luni si pauza apoi.Dupa asta a invadat piata Jbl-ul de care sunt f. multumit insa la capitolul substrat am luat ce au ei cel mai scump si degeabaaaa e varza.Merge 1 luna si apoi stop. "
|
 |
|