[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Printzu
Forum Index » Profile for Printzu » Messages posted by Printzu
A mai aparut o problema si o postez aici pt ca e vorba tot de acceasi pesti (sper ca am procedat ok). De azi de dimineata am observat ca atat el cat si ea stau pe fundul acvaiului, stau nemiscati, asa incat am crezut ca...din timp in timp insa se ridica greoi la suprafata si iau o gura de aer apoi se intorc pe pozitii.Le-am dat mancare, de dimineata masculul a fost mai receptiv , acum mai spre seara femela a mancat. Ca si conditii, au filtru intern , cu burete, incalzitor, vibrator, neon.Am pus si niste poze pe sit in speranta ca mai are cineva gurami si s-a mai intalnit cu asa ceva (eu am pt prima oara gurami asa ca nu am termen de comparatie).

http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=lastup&cat=1&pos=1
Am cumparat recent o pereche de gurami pitici, care impart acvariul de 40 de litri cu 2 ancistrusi. Azi am observat ca femela dupa ce bolboroseste putin la suprafata apei scuipa un jet de apa de vro 2-3 cm deasupra apei. Nu am gasit referire la acest comportament pe sit-urile unde este prezentat pestele. Daca stiti careva ce ar putea sa insemne gestul il rog sa imi spuna si mie. Multumesc

Forum Index » Profile for Printzu » Messages posted by Printzu
Go to: