Message |
|
GeCa s.a.
magazine
1.Str. Lucaci 78-Traian83, Piata traian
tel. 323.50.97, 327.36.00, 327.56.89 (acesta este si sediul central)
2. B-dul Titulescu 80
tel. 223.38.59
3. B-dul Iuliu Maniu 99, sector 6, Militari
tel 434.39.81
|
 |
|
Am fost eu azi si am luat. Daca imi este permis sa pun datele de contact pe sit o sa le pun. Daca nu dati un pm.
|
 |
|
Are careva respectivul set de la sera "CO2 start" ? Are vreo parere despre randamentul lui, a observat o imbunatatire a plantelor etc. ?
|
 |
|
am rezolvat.
|
 |
|
Salut. Daca ati dat cu, coasa prin acvarii si ati ramas cu ceva recolta , nu disperati , va scap eu de surplusuri Smile Am inceput un acvariu nou de vreo 140 l si am nevoie de plante (nu am preferinte dar sper sa se indure cineva sa imi dea macar niste java moss pt buturuga). Va multumesc anticipat. Bafta
|
 |
|
Araldq wrote:mai lung nu se poate? ai putea merge si pana la 1 m lungime cu sticla respectiva (desigur..cu intarituri).
daca incape, fa-l asa si nu iti va parea rau (eventual peste cateva luni vei face planuri unde sa pui unul si mai mare 
 daca il fac de 1m o sa ma oftic , ca nu l-am facut de 1,30 m ca sa incapa neoanele de 120 cm care se gasesc mai usor decat cele de 90, ca nu am camera destul de mare, etc. Pentru camera mea este suficient. Poate cand voi fi la casa mea ...
Printzu wrote:
Vreau sa pun 3 bucati de Colisa Laila (1 mascul cu 2 femele) in combinatie cu 3 bucati de Leri, gurami albastru sau un card de neoni.
Nu te sfatuiesc sa tii atitea Anabatidea intr-un singur bazin
Nu vroiam oricum sa le pun toate. Variantele sunt cu sau...adica maxim 2 specii din ce am enumerat. E buna si sugestia ta cu tetrazoanele 
|
 |
|
Vreau sa pun 3 bucati de Colisa Laila (1 mascul cu 2 femele) in combinatie cu 3 bucati de Leri, gurami albastru sau un card de neoni.
|
 |
|
sticla sa fie taiata la meserie
La Delta Glass sau Swiss Glass; am auzit numai de bine si sunt destul de apropiate una de alta ca locatie.vad maine care are pretul mai bun
|
 |
|
Salutari. Va intreb daca urmatoarele dimensiuni sunt bune pentru un acvariu de 70x45x50 cm (Lxlxh) facut din sticla de 8 mm grosime. Tipul acvariului este cu toate lateralele pe baza si cu lateralele mici intre lateralele mari.
700x450 mm baza
700x500 mm lateralele mari
432x500 mm lateralele mici (am mai lasat 2mm in minus pentru silicon).bafta
|
 |
|
Salut. http://www.aquariumfish.com/aquariumfish/Breed_Profiles.aspx?aid=6216&cid=3680&search= aici spune ca sunt compatibili si cu scalarii , dar cred ca o sa fie probleme cu spatiul cand vor ajunge la maturitate.
Gouramis in the genera Colisa and Trichogaster make ideal tankmates...
|
 |
|
fish_lover wrote:cred ca daca sticla e suficient de groasa nu ai de ce sa-ti faci griji...
Fundul bazinului va fi din sticla de 12 iar peretii si intaritoarele din sticla de 10.
Nu o va lua "la vale" decat (dupa cum a spus si g.g.) dupa televizor, bibelouri, mobila.
Se pare ca e unanima parerea.
Cunosc pe cineva care locuieste tot la etajul 8 si are in casa, numai pe un postament, un bazin de 450l si 3 mai mici de vreo 200 dedesubtul celui mare.
Later edit by betta: Pentru moment m-am speriat de moarte citind raspunsul tau si citatul din mine ;) . Decat cere imperativ, obligatoriu si indubitabil, fara de tagata o negatie. Am decat 3 tigari sau... Nu am decat 3 tigari. ;) ... uf... m-am linistit :-)
|
 |
|
Salutari. Eu vreau sa imi amenajez un acvariu de vreo 250 de litri in camera (100x50x50) dar pana o sa reusesc sa strang finantele necesare , am timp sa fac toate planurile necesare. Astfel va intreb ce riscuri sunt in tinerea "unei cantitati cam mari de apa in camera" ? Riscul este evident cel de spargere al acvariului si testarea impermeabilitatii mobilei; mai mult ma intereseaza situatile in care se poate produce aceasta cu precadere cazul unui cutremur (Doamne Fereste, dar se mai intampla si d-astea). In cazul unui cutremur faptul ca stai la un etaj superior (5 din 8) poate amplifica , considerabil vibratile astfel incat sa se miste acvariul de pe suport ? Tin sa mentionez ca raspunsurile voastre vor fi folosite pentru lamurirea altor membrii ai familiei in legatura cu tinerea unui acvariu "cu atata apa in el". va multumesc anticipat si scuze daca pare stupida intrebarea de aceea intreb aici unde "posteaza incepatorii lucruri stupide si nu ne suparam pe ei"
|
 |
|
La atelierul de mobila unde am intrbat a zis ca mi-o face cu aprox 450 RON din pal de 20 mm , si cam 600 RON cu pal de 25 (de aceea am intrbat daca merge si cu pal de 20).
|
 |
|
Salutari. Revin asupra subiectului cu o intrebare.Comoda din imagine, facuta din PAL de 20 mm , ar servi scopului, adica sa nu ma gandesc ca va ceda la 2 luni dupa ce am instalat toata sandramaua?multumesc din nou anticipat.

|
 |
|
Dar daca pun o placa mai lunga deasupra si cu 4 tevi de metal pt. sustinere (2 pe o parte si 2 pe o parte)?
|
 |
|
kata wrote:
Daca comoda ta are doar 2 pereti verticali si intre ei sertare te asigur ca nu va rezista. Nici nu mai incape vorba de schimbare a centrului de greutate; comoda va fi distrusa si bineinteles  si acvariul de pe ea.
.
Asa e comoda mea. 2 pereti verticali o placa de pal deasupra si 3 sertare. Deci nu va tine.Test n-are rost sa fac, deoarece poate tine cele 5 minute cat ii pun eu pe amicii mei sa stea pe ea dar poate la 2 zile dupa ce pun acvariu cedeaza.
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=444&pos=3[url]
|
 |
|
Salutare si La Multi Ani!! Sa imi fac un cadou de inceput de an m-am gandit la un acvariu "mijto". Am o comoda de 100x50x80 [cm] (Lxlxh) pe care ar mrge pus un acvariu de 100x40x40. Intrebrea mea e daca modificarea centrului de greutate al ansamblului comoda+acvariu va fi semnificativa in cazul in care deschid si inchid sertarele, deoarece eu estimez ca acvariu va avea cam 150-160 Kg. Va multumesc
|
 |
|
S-a rezolvat.multumesc
|
 |
|
Nu am preferinte,numai de suprafata sa nu fie. Inca nu s-a abonat nimeni la pesti, deci cel mai probabil o sa vin duminica. Am o intrebare totusi :cum sa aduc pestanii, ca va dura ceva pana vor ajunge in casa noua , ma refer la faptul sa tratez cumva apa?
|
 |
|
salut.Dau la schimb 4 calistusi pe plante.
|
 |
|