Salut din nou!
Imi cer scuze pentru intarziere insa am fost foarte ocupat cu serviciul, insa am revenit cu Update. Acvariul meu a primit intre timp pestisori+melci asasini+homari rosii(stau ascunsi mai mereu)
Cat despre mucii aceia de pe lemn, am scos lemnul l-am clatit bine si l-am reintrodus, totul ok (pomaceea sunt interzisi spre vanzare in germania, pe motiv ca avea nu stiu ce boala, in fine .. )
A mai primit si o instalatie de Co2 Dennerle Mehrweg 160 cu butelie reincarcabila+ceva plante. Ancora + butoiul (in care e instalatia care baga bule sa zic asa) o-r sa dispara iar in locul lor o-r sa vina pietrii de mari dimensiuni. Plantele au explodat dupa 4 zile de la intalarea Co2-ului, iar melcii clandestini au fost exterminati de melcii asasini
Co2-ul functioneaza doar ziua(noaptea keine fotosinteza) si folosesc un fertilizator pentru plante tot de la Dennerle, adaug in fiecare dimineata foarte putin. Apa in fiecare sambata cam 20-30 litrii+test la fiecare 2 saptamani facut la petshopul de unde am achizitionat plantele si pestii.
Singura problema care o am e ca filtrul mi-a supt pana acuma 2 neoni iar acuma am si un pui de Guppy care e mic cat o gamalie.De aceea am pus acel tifon care se vede in filmare, sper ca filtrarea sa se faca in continuare corect.
Imi poate spune cineva cum se numeste acea(planta) muschi care se foloseste la Aquascaping pentru a reproduce Bonsai(parca) ?
Poze mai jos + link video
Orice parere sau sfat este bine venit.
https://www.youtube.com/watch?v=MHp3McEidYY&feature=youtu.be