[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: TheKing
Forum Index » Profile for TheKing » Messages posted by TheKing
Mersi! Pestii tre sa sie cat e ora .. nu? )

Referitor la parvula mini, este cumva cea de aici?

https://www.aquasabi.de/wasserpflanzen/bodendecker/eleocharis-sp-mini

Baieti, ajutati-ma cu o idee: ce planta/muschi sa folosesc pentru a crea un covor/gazon in acvariu?
Si poze de la inceput pana in momentul de fata.
Salut din nou!
Imi cer scuze pentru intarziere insa am fost foarte ocupat cu serviciul, insa am revenit cu Update. Acvariul meu a primit intre timp pestisori+melci asasini+homari rosii(stau ascunsi mai mereu)
Cat despre mucii aceia de pe lemn, am scos lemnul l-am clatit bine si l-am reintrodus, totul ok (pomaceea sunt interzisi spre vanzare in germania, pe motiv ca avea nu stiu ce boala, in fine .. )
A mai primit si o instalatie de Co2 Dennerle Mehrweg 160 cu butelie reincarcabila+ceva plante. Ancora + butoiul (in care e instalatia care baga bule sa zic asa) o-r sa dispara iar in locul lor o-r sa vina pietrii de mari dimensiuni. Plantele au explodat dupa 4 zile de la intalarea Co2-ului, iar melcii clandestini au fost exterminati de melcii asasini
Co2-ul functioneaza doar ziua(noaptea keine fotosinteza) si folosesc un fertilizator pentru plante tot de la Dennerle, adaug in fiecare dimineata foarte putin. Apa in fiecare sambata cam 20-30 litrii+test la fiecare 2 saptamani facut la petshopul de unde am achizitionat plantele si pestii.
Singura problema care o am e ca filtrul mi-a supt pana acuma 2 neoni iar acuma am si un pui de Guppy care e mic cat o gamalie.De aceea am pus acel tifon care se vede in filmare, sper ca filtrarea sa se faca in continuare corect.

Imi poate spune cineva cum se numeste acea(planta) muschi care se foloseste la Aquascaping pentru a reproduce Bonsai(parca) ?

Poze mai jos + link video

Orice parere sau sfat este bine venit.

https://www.youtube.com/watch?v=MHp3McEidYY&feature=youtu.be
moisei wrote:Pune o poza sa vedem si noi cu ce mana ai lucrat

La care sa ii fac poza, la stanga sau la dreapta?
Acuma lasand gluma deoparte, va multumesc pt primire, imi face placere sa ma aflu printre voi.
Pozele o-r sa urmeze, parca vazusem un topic in care ne prezentam + acvariul, problema e sa vedem cum pun pozele
In legatura cu lemnul meu 'mucos' ce ma sfatuiti? Il las asa, il scot din apa il spal bine si-l pun la loc .. ?

Cu melcii mei micuti m-am lamurit, m-am pricopsit cu Physa marmorata, care se inmultesc mai ceva ca iepurii, dar sper sa ii pot tine sub control si ma apuc de pescuit in acvariu la frunza de salata, castravete si morcovi mai citisem pe undeva.
Salut, sunt Alex si am pasit si eu pe acest drum, achizitionand un acvariu Juwel Rio 180 complet, filtru cu 7 bureti de diferite culori, incalzitor cu termostat, doua neoane Juwel Day 45W/buc. Am pus nisip, apa, lasat 2zile dupa care am pus plante si mic decor din lemn(care a facut "muci", citit prin alte posturi cica ar fi normal) si bacterii din comert (locuiesc de ceva vreme in Germania) care se gasesc din belsug
Acvariul are deja o saptamana, apa este foarte clara. Intreband la magazine de specialitate mi-au spus ca nu imi vor vinde peste, decat in momentul in care voi aduce o proba de apa sa o testeze ei. Bun ... problema mea este ca m-am trezit cu un melc foarte mic care creste ... si culmea culmilor acuma cara pe cochilie un melc mai mic! Nu imi pot explica asta ... sa fi fost pe lemn, sa fi fost pe plante ...? Nu stiu ce sa zic .. revin cu o poza eventual. A, da si nca o chestie pe care nu am inteles-o: in perioada ciclarii se fac schimburi de apa ori ba?

Mersi anticipat

Forum Index » Profile for TheKing » Messages posted by TheKing
Go to: