[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: roni
Forum Index » Profile for roni » Messages posted by roni
Multumesc lui danutzu si acvariu.ro

Noroc,
Daca nu se dau pana atunci, cu cea mai mare placere
Si daca se dau, poate cel care ia plantele sa imparta la randul sau, sunt destul de multe zic eu.

Numai bine,
In asentimentul topicului inceput de user-ul Danutzu, donez la randul meu din ce am primit de la el. Plantele sunt sanatoase si zdravene, provin dintr-o tunsoare mai aprofundata.

Pana in ora 17:00 in zona Unirii, dupa 17:00 in Colentina, Dna Ghica.

Multumesc Dan, acvariul incepe usor-usor sa semene a plantat

Numai bine,
M-ar interesa preturi si eventual targuri/magazine din Bucuresti pentru a cumpara cativa neoni, rasbora si eventual ramirezi.
Orice sugestie e binevenita,
Multumesc
Salutare,

Plantele ce le aveam eu s-au dat azi insa, noul proprietar mi-a spus ca va dona la randul sau plante tot pe acest post.

acvarii verzi tuturor!
Momentan plantele sunt rezervate primului user care le-a solicitat. Imi cer scuze ca nu am putut raspunde tuturor la PM, dar e o zi mai plina la mine.
Revin cu detalii pe seara
In primul rand doresc sa-i multumesc user-ului fishtecine care mi-a donat echinodorusi foarte sanatosi si frumosi intr-un numar mai mare decat imi permite acvariul. Asa ca, voi dona la randul meu o parte din ei cui ii sunt de folos:

Echinodorus spidernet
Echinodorus ozelot green
Echinodorus fox tail
Echinodorus x barthi

Plantele se pot ridica din Bucuresti, zona Unirii-Universitate
Cei interesati va rog sa lasati PM
Nota: cu scuzele de rigoare, rog un moderator sa stearga acest topic in cazul in care este dublat. L-am postat si mai devreme dar nu-l gasesc in lista de donatii.

Forum Index » Profile for roni » Messages posted by roni
Go to: