[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: roni
Forum Index » Profile for roni » Messages posted by roni

De ceva vreme frunzele superioare ale nucusilor din acvarius sunt "arse". Nu-si schimba culoarea ci apar doar ca niste foite de plastic de care apropii o flacara.
De la ce ar putea fi?
fiti siguri de asta ) stau cu ochii pe ei mai ceva ca pe butelie
Revin cu update-uri

Multumesc tuturor pentru sfaturi.
Am ciclat acvariul si am ridicat treptat temperatura pana putin peste 30 grade, iar grisul a disparut de pe toti cei patimiti. Il mai tin asa pana la sf saptamanii si apoi cobor treptat temperatura la cea obisnuita.
E foarte ciudat ca a aparut acum pt ca spalasem filtrul cu 2-3 zile inainte, iar apa e mereu curata nefiind semne de murdarie. Plus cei 3 ancistrusi si 2 cory care trudesc tot timpul prin acvariu...

Roni,
Multumesc pentru informatii. O sa ciclez acvariul si ridic temperatura cum spuneai.
Va tin la curent cu ce reusesc.

Multumesc pentru informatii.
Salutare,

Intr-un plantat de 130L stau linistiti vreo 5 calistusi si 10 neoni. Azi de dimineata am observat pe 2 calistusi si 2 neoni niste bule albe ca de oxigen. Toti sunt vioi, nu prezinta alte simptome decat comportamentul obisnuit dar ma ingrijoreaza "pojar-ul" ala alb.
Stie cineva ce este si eventual cum se poate trata?

Roni,
Sa creasca mari si sa dai si tu altora. Si eu am primit la randul meu si plante si sfaturi si inca mai am de crescut
mult succes
Plantele s-au dat. Se poate inchide
Multumesc
momentan plantele sunt promise pentru maine
Salutare,

Donez cate ceva din urmatoarele plante. Toate arata bine si sunt sanatoase.
Multumesc si user-ului mihaidrum pentru ce am luat de la el. Dau si eu mai departe plus cate ceva din plantele care au crescut la mine in exces.

bacopa caroliniana cateva varfuri si pui
nucus cateva tufe si pui
pistia startiotes
hygrophila polisperma cateva varfuri

se pot ridica din zona Unirii pana in ora 17:00
0726 773 323
lasati un SMS daca nu va raspund

Roni
ai PM
multumesc pentru lamuriri
o sa incerc sa contactez direct posesorul

Roni,
Daca mai e valabil, as fi eu interesat de voinic. Ce dimensiuni are si cum crezi ca s-ar intelege cu un ancistrus?
L-as lua pentru un acvariu cu ciclide africane.
Bestiile s-au dat, se poate inchide
Momentan cei 5 magnifici sunt on hold pana maine la ora 17:30 cand unul din colegii nostri ar dori sa vina sa-i ia
Salut,

Donez 5 Calistusi sanatosi si vioi. Daca are cineva de dat Coridoras sau Ancistrus, accept cu placere.
Se pot ridica din Bucuresti, zona Pta. Unirii, zilnic intre orele 10:00 - 18:00
contact - 0726 77 33 23
s-a dat, se poate inchide
multumesc admin
nu vrea nimeni un mascul sanatos si vivace?
Mersi pentru info, ideea e ca vroiam sa anunt ca acel topic se poate inchide; si nu prea vad cum as face asta.

by koala: Vrei sa spui ca acel topic "nu mai este de actualitate" (el fiind "inchis" din start)... ok, il sterg eu imediat.
Donez 1 Pseudotropheus Elongatus Mpanga mascul 12cm
Se poate ridica din Bucuresti zona Unirii L-V pana in ora 18:30
contact 0726 77 33 23

!!! Rog un moderator sa inchida topicul de jos, sunt blocat la comentarii si nu inteleg de ce, pentru ca topic nou pot deschide
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/31099.page
o mana de melci au ajuns si la mine in acvariu. Sunt sanatosi si foarte energici
Multumesc Lucian,

Forum Index » Profile for roni » Messages posted by roni
Go to: