[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: serinox
Forum Index » Profile for serinox » Messages posted by serinox
Vand acvariu de 15 litri cu insulita pentru broscute si autocolant albastru lipit pe spate. Acvariul vine cu 3 broscute si hrana pentru ele. Pret 100 lei. Acvariul arata foarte bine estetic, nu are zgarieturi.
Cam asa arata acuma alevinii .
Multumesc
Salutare. Puteti sa ma ajutati in identificarea acestui individ?.Nici macar nu stiu de unde a aparut in acvariu. Stiu doar ca a iesit din crapatura unei pietre atunci cand am zdruncinat-o din greseala. As vrea sa stiu cum se numeste ca sa pot cauta pe sfantul google detalii despre ei . Mai este unu la fel ca el numai ca nu e dungat, este cu bulinute.
Se poate inchide.
Donez in Iasi un cherry barb, este singur in acvariu si mie mila de el.
Aha, am inteles. Multumesc tare mult pentru raspunsurile rapide.
Daca ii hranesc cu galbenus de oua este bine? Ca viermi micro nu am si nu stiu pe unde sa caut sa cumpar ...
Veste buna, au inceput sa miste . Ce trebuie sa fac mai departe? Va rog ajutati-ma daca puteti
Se poate inchide. Multumesc
Azi cred ca o sa asist la transformarea icrelor in alevini. M-am uitat acuma dimineata in acvariu la ele si am observat la fiecare cate 2 punctulete negre minuscule ca niste ochi. Voi ce credeti, in seara asta se vor transforma in alevini?.
Momentan totul decurge bine, icrele nu sau albit deloc.. acuma stau si astept sa vad ce se va inampla mai pe seara.
Salutare, de ieri spre dupa-amiaza am observat ca perechea mea de scalari au depus un rand de icre pe o frunza si aveau foarte mare grija de ele. Spre surprinderea mea, azi dimineata m-am dus direct spre acvariu si am observat ca icrele inca erau acolo (nu foarte multe dar destule) . Am intrat repede pe google si am citit cum se procedeaza in astfel de situatii si am inceput sa amenajez un acvariu de 10 litri (De altu mai mare nu dispun ). In el am montat un filtru care l-am invelit cu un burete de vase ca, in caz ca reusesc sa eclozeze sa nu ii aspire filtrul(buretele l-am scobit in mijloc cat sa intre filtrul in el) si in apa am pus cateva picaturi de albastru de metilen ca sa dezinfecteze apa. Dupa care am luat frunza din acvariul comunitar si am mutat-o (fara sa o expun la aer)in acvariul "cresa". Insa nu am reusit sa inteleg cat dureaza pana eclozeaza si incep sa miste puisorii, de asta am deschis acest topic in speranta ca poate ma veti ajuta voi.
Si as mai vrea sa imi spuneti daca pana aici am procedat cum trebuie.
Eu stiu ca atunci cand vrei sa cureti sticla la acvariu pe interior de alge sau orice alte minuni se foloseste un burete umezit (de vase e cel mai simplu) cu sare mare de bucatarie si se freaca bine sticla, dupa care clatesti cu apa curata. Eu am folosit tehnica asta sa curat sticla acvariului meu si a iesit limpede (Sarea mai are si rol dezinfectant).Eu am invatat asta de la unchiul meu, daca nu am dreptate accept criticele . Acuma eu mi-am dat cu parerea, voi decideti daca e corect sau nu . Paste fericit. !
Nu pot, imi pare rau. Donatia se face numai in Iasi.
Am atasat si o poza sa-l puteti vedea.
Donez un carasel auriu pe care imi place sa il numesc " cersetorul " din motive ca vine mereu si pupa sticla ca sa ii dau de haleala atunci cand sunt pe langa acvariu. . Cine este interesat de el sa ma contacteze prin Pm.
Wow ce fain si simplu este explicat. Multumesc frumos pentru ca ti-ai facut putin timp sa ma ajuti.
Pestii sau dat. Se poate inchide. Multumesc
Aha, pana aici este ok. Neonii imi plac foarte mult la fel si cory si ancistrusii deci sunt bucuros ca ii pot baga. Dar eu mai am ceva in minte cu ce as vrea sa mai bag: 6 arlechini, 6-7 zebre, si niste gourami vreo 4 buc. Ce credeti este prea mult ce vreau eu? Mai trebuie sa renunt la ceva din ce am mentionat?

Forum Index » Profile for serinox » Messages posted by serinox
Go to: