[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: serinox
Forum Index » Profile for serinox » Messages posted by serinox
Salut. Va puteti da seama din filmuletul de mai jos daca cele 2 femele de molly sunt gestante? Am citit despre comportamentul lor si am gasit ca atunci cand incep sa innoate haotic in sus si in jos este semn ca sunt gestante. Astept pareri si de la voi daca vreti sa ma ajutati. View My Video
paradoxx wrote:imi plac povestile cu final de pesti fericiti

E bine de stiut ) .
Piatra provenea din acvariul unui baiat care a renuntat la acvaristica si mi-a donat-o mie.Probabil nici el nu si-a dat seama ca in piatra respectiva se ascundeau acei 2 kuhli.. omu a luat piatra frumos din acvariu si mi-a varat-o imediat intr-o punga si de la el pana la mine acasa au putut rezista 5 min.. Eu sunt sigur ca din piatra lui au aparut acesti 2 indivizi pentru ca din alta parte nu aveau de unde sa apara in acvariu.. Cam asta e povestea acestor 2 kuhli.
Oricum pestisorii sunt bine, le place piatra la nebunie astfel incat isi petrec tot timpul numai in scorburile ei.. Eu cand am deschis topicul asta l-am deschis cu intentia de a ma informa in legatura cu denumirea speciei.. nicidecum sa dezleg misterul aparitiei lor.. Daca tot ati insistat v-am spus si povestea lor .
Cum vrei sa apara? am luat piatra aia de decor de la un baiat si peste ceva timp am observat ca misca ceva in dansa, ca piatra respectiva are gauri si canale in ea. Si erau ramele astea doua . Mare chestie...
Buna ziua, sunt interesat de plante si as vrea sa stiu daca vreti sa mi le donati mie? Multumesc
Vand pachet acvariu special facut pentru testoase cu insulita pentru odihna+2 testoase+ hrana+ 3 scoici pentru decor (scoicile sunt optionale, daca vreti le includ in pachet daca nu, le scot). Pretul total este de 70 lei. Ma puteti contacta la nr-ul 0757357005.imageimageimageimage
Multumesc
Nu au de ce sa fie agresivi scalarii... Au spatiu, nu sunt pesti care sa-i streseze si nici nu este populat foarte mult acvariul.
Multumesc pentru apreciere. Orice este binevenit la mine .
Arata super. Mie imi place, pentru inceput arata foarte bine.
Accept cu placere toti pestisorii care esti dispus sa-i donezi. Neoni am in jur de 15 , cei 6 sunt bineveniti printre ei. Zebre am vreo 5.. deci ar fi bucuroase sa vada ca se inmultuteste ga?ca. image . Acesta va fi caminul lor .
Daca este vorba de spatiu, pot gazdui eu pestisorii. Dispun de un acvariu de 250 litri populat cu cativa scalari, un card de neoni, cateva zebre si sanitari.
Cu ciclide il populeaza .
Ok, multumesc.
Cum pot repara niste ventuze vechi care s-au intarit?
Vand acvariu de 15 litri special pentru testoase, cu insulita pentru odihna lor. Acvariul se vinde impreuna cu 3 broscute si hrana speciala pentru ele. Pret 80 lei.
Daca am in acvariu ( 240 litri) scalari , molly , neoni si zebre, ar merge sa bag doi gourami pitici fara sa existe probleme intre ei? Precizez ca gourami pitici sunt masculi amandoi .
Pentru nimic. Mi-a facut placere sa lucrez la el. :p
Acvaristica nu se face cersind, se face din placere . Rusine !
Din ce oras esti?

Forum Index » Profile for serinox » Messages posted by serinox
Go to: