Message |
|
Ps :in acvariu am doar cativa sanitari
|
 |
|
salut. m-ar interesa chiclidele tale, de mult urmaream ceva de genu si acum am vazut postul tau. am un acvariu de 200 de litrii pregatit pentru chiclide, facut integral de mine, mai putin filtrul. astept pm-ul tau daca pestisorii mai sunt disponibili de a fii donati. o seara buna!!!
|
 |
|
ai pm
|
 |
|
are cineva de vanzare broasca testoasa??? eu sunt din constanta dar putem si prin curier. va rog frumos!!!
multumesc mult!!!
|
 |
|
nu stiu daca ma insel dar cred ca guppy tai mananca micile alge de pe frunze...
|
 |
|
curier..dar mai stiu eu pe cineva care a patit-o.. i-a venit acvariu cu un geam spart. ne mai interesam. oricum sa stii ca il vreau pe cel mic.. daca este ceva vorbim dupa ce se intereseaza unul din nou. multumesc.
|
 |
|
trimiti in tara cumva?
|
 |
|
salut..sunt interesat de unele plante
imi poti lasa numarul de telefon sau iti spun eu ce as dori? ps. sunt din constanta
multumesc mult, astept raspunsul tau
|
 |
|
DA.. am inteles in mare ideea..
sper ca firma care le livreaza sa duca cat de curand plantele, tinand cont ca au fost amenintati cu protectia consumatorului.. 
|
 |
|
inca am vivipari si NU ii mai suport...m -am saturat de pui..sute de puii!!!!  ) vreau ceva mai linistit in acvariul meu...zebrele sunt tare frumoase..dar sunt incredibil de agitate..parerea mea..
de neoni nu mi-ai zis nimic, cam cati ar merge in acvariul meu
aha..banuiesc ca se poate rezolva treaba cu ph-ul.
important este sa scap de algele alea oribile.. cineva spunea sa nu bag nicio solutie dar totusi... daca as baga as scapa sigur? plantele le voi pune mai tarziu(cand vin.... adica...la pastele cailor)
|
 |
|
neonii? ce zici de ei?
|
 |
|
ph-ul il stiu eu.. este in jur de 7.5....din auzite iar acum vreo 2 saptamani am luat de la profa de chimie niste teste de ph si era 7.6 deci.. pe acolo se invarte.
daca imi recomanzi ceva..sa fie cv asa..usor de intretinut...foarte usor..
|
 |
|
da..m-am gandit si eu la asta tinand cont ca 28 de grade in luna mai..dar in iulie-august..Ma voi certa cu ai mei si il voi pune undeva in casa.. Nu vreau in camera mea pentru ca am avut primul acvariu, acel experiment esuat in care mi-am batut pur si simplu joc de pesti introducand 6-7 specii intr-un acvariu neciclat. Acum insa m-am mai desteptat...stiu ce e aia ciclare  )
concluzionand, acvariu de maine isi va gasi un alt loc in casa..
apropo.. dupa tine asa..ce pesti mi-ai recomanda, tinand cont de apa din cta si cel mai important..cati..
P.S. pestii tot la toamna ii pun..poate doar cativa sanitari..in rest nimic. de data asta am rabdare
|
 |
|
am inteles faza cu ciclarea. voi sterge acele urme si voi lasa acvariul sa mearga. cat despre pesti, nu este vorba de cei carora le place caldura, ci despre faptul ca nu prea rezista la variatiile de temperatura...noapte-dimineata-pranz, de exemplu..nu am incalzitorul pus in cel de 50 de litrii si treaba sta cam asa..noaptea 18 grade, dimineata 22 grade si la pranz 28... tin sa precizez ca acvariul sta intr-un balcon baricadat de jaluzele, deci...intunecat
|
 |
|
da... multumesc mult de sfaturi. acum daca nu sunt prea insistent... am postat ceva la "coltul incepatorului"..poti sa imi dai un sfat si acolo.. am ramas asa in ceata pentru ca nu mai imi raspunde nimeni... postul se numeste "alge" ms mult
|
 |
|
da..conteaza, ai dreptate nu te contrazic. dar bolul e mic.. in plus nu are nimic in el decat apa si riccia la suprafata, deci..pot schimba..apa verde. tot nu mi-ai raspuns...riccia ar putea fii afectata? multumesc 
|
 |
|
e doar un bol...conteaza asa tare??? adica...afecteaza riccia cu ceva?
|
 |
|
te scuz.  ) stiu ca se pune pe fundul acvariului legata pe o piatra cu plasa..blah blah blah..cred ca ai mai auzit aceste cuvinte in lunga ta viata de forumist  ).. app..bolul este acum intr-un loc in care soarele bate exact pe el..sper ca riccia sa se faca mareee si frumoasa
multumesc de sfaturi
|
 |
|
aha.. multumesc de sfat. asa voi face. imediat dupa ce voi da afiseaza voi muta bolul langa un geam si gta. o zi buna iti doresc
|
 |
|
stai..ca nu e de bine. eu nu am nicio planta deoarece inca le astept de pe net... sa inteleg ca deaia.. ce ar trebui sa fac? sa opresc tot pana vin plantele?
|
 |
|