[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Donez ciclide africane : Maylandia estherae - O.Morph  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
Bad_c0py
Unripe member

IP:

Buna ziua in primul rand! In momentul de fata am vreo 12 puiuti de Maylandia estherae - O. morph , si deja sunt prea multi si nu am cum sa ii tin cine e interesat astept un post un ceva! Eu sunt din Constanta dar apropo vreau sa stiu ca cel care va primi "mi fishiz" va si avea grija de ei pentru ca altfel :scrima: !

P.S. este primul meu post deschis nu va luati de mine prea tare daca am gresit ceva nu a fost intentionat ! Si nu in ultimul rand vreau sa salut baieti de aici!
[Yahoo!]
VladLazar
Junior member

IP:

salut. m-ar interesa chiclidele tale, de mult urmaream ceva de genu si acum am vazut postul tau. am un acvariu de 200 de litrii pregatit pentru chiclide, facut integral de mine, mai putin filtrul. astept pm-ul tau daca pestisorii mai sunt disponibili de a fii donati. o seara buna!!!

Multumeste-te cu ce ai si tinde spre mai mult!!!
VladLazar
Junior member

IP:

Ps :in acvariu am doar cativa sanitari

Multumeste-te cu ce ai si tinde spre mai mult!!!
Bad_c0py
Unripe member

IP:

Salut salut pestisorii sunt inca disponibili jucausi de imi tot alearga pe aici prin acvariu! deci uite id meu Bad_C0py intri dai un buzz si vorbim acolo! Si sa ne auzim dupa aceea sa imi spui ca sa sunt bine sanatosi :jumpers: !
[Yahoo!]

Forum Index » Donatii
Go to: