koala wrote:Aceasta fraza nu se contorizeaza , deoarece acvariul e prea misto facut si toate lucrurile sunt prea bine puse cap la cap ...
Hai ca-ti mai dau una, sa vedem daca asta se contorizeaza...
Dupa ce sumpul era gata lipit, bagat pe locul lui sub acvariu si plin cu apa ma apuc de schimbul la picatura. Si din vorba in vorba cu Dragos apare dilema: pe unde scoatem apa, ca pe la Bean Animal e cam complicat sa dam ce trebuie in sump si in retea surplusul. Asa ca pe mine ma apuca nebunia: gata, eu ma apuc sa gauresc spatele la sump, sa fac iesire pentru overflow. Aveam la dispozitie cam 30-40 cm, cei de deasupra pana la bazin, iar gaura trebuia data pe peretele din spate. Si binenteles ca n-am mai facut asa ceva pana acum. M-am dus in seara aia la Hornbach sa caut o carota diamantata d=35 mm pe care am gasit-o. Chestia cealalta de langa e un suport cu ventuza care te ajuta sa tii masina de gaurit perpendicular pe sticla, buna scula:
Ce denumire are acel suport, si daca se poate cat au costat ( carota + suportul ) ?
Multumesc!
Pui discusi leoparzi 6-7 cm la 45 lei!
Pui discusi blue nhamunda 6-7 cm, 9 bucati = 250 lei.
Scalari philippine blue, 10 bucati = 150 lei.
Trimit unde sunt curse directe. In functie de cantitate preturile se negociaza!
0747040124
Vand acvariu JUWEL VISION 260 NEGRU.
Acvariul este folosit maxim 6 luni si are si standul original.
Bonus: - pompa recirculare Juwel Bioflow 600
- hranitor automat juwel
- pompa aer tetra aps 150
- aspirator substrat tetratec
- instalatie co2 ferplast, perdea de aer de 119 cm hagen, con discusi si mai sunt ceva solutii.
Acvariul este al unui prieten iar pretul este 2500 lei.
0747040124 Gigi
1. Vand filtru extern Fluval 106 ( nou si cu toate accesoriile incluse, nu mai am garantia ) la 350 lei.
2. Betta HM diferite culori la 15 lei bucata iar peste 5 bucati 10 lei ( disponibili in jur de 150 masculi ). Pentru toti masculii pretul este negociabil!
3. Doua femele discus blue nhamunda la 150 lei bucata.
4. Pui discusi Blue Nhamunda 5-6 cm la 40 lei bucata ( disponibili 20 de bucati ).
5. 3 discusi ( 1lss – 11-12 cm si 2 leoparzi unul 13-14cm si unul8-9cm) la 300 lei toti.
Telefon: 0747040124
1. Vand acvariu Juwel Korall 60 + mobilier.
Are capacul si incalzitorul original iar filtrul este schimbat cu un tetratec in400.
Il dau si cu o pompa de aer Tetratec APS150. 300 lei
2. Vand un filtru Fluval 106 nou si cu toate accesoriile in cutie. 300 lei
3. Doua femele blue nhamunda. 200 lei bucata
Azi am comandat geam de 8 mm pentru un acvariu de 100x45x45 cm.
3 bucati - 100 x 45 cm
2 bucati - 45 x 43.2 cm
Toate laturile vor fi cantuite.
Pana acum am folosit numai silicon Bison dar vad ca este foarte laudat Dow Corning 881 si as vrea ceva pareri de la cei care au folosit ambele produse.
Lateralele mici au fost taiate cu 2 mm mai mici pentru stratul de silicon. Este bun stratul de silicon de 1mm, ce sa folosesc pe post de distantiere?
Este nevoie sa mai pun un fund de 6mm intre laturi?
Este nevoie de intarituri?
Vand un filtru Fluval 106 nou si cu toate accesoriile in cutie la 380 lei.
Femele betta ( incrucisare CT X HM ) 10 lei.
Corydoras (aeneus, albino, paleatus ) 4-5 cm la 4 lei.
Neoni 3-4 cm la 4 lei bucata.
Femela confirmata de blue nhamunda 13-15 cm la 300 lei.
0747040124
1.Vand un filtru Fluval 106 nou si cu toate accesoriile in cutie. Il vand pentru ca vreau sa cumpar altul mai mare. Pretul: 440 lei!
2.Vand Filtru extern Fluval 204.
Filtrul functioana fara probleme dar dupa o pauza de 5-6 luni am vrut sa il folosesc dar curgea. Am schimbat garnitura, am cumparat alt robinet dar iar curgea. Curge pe la garnitura, canistra nu este sparta. Poate cineva stie cum se repara.
Filtrul este fara medii de filtrare, am 2 robineti ( Robinet cu valva accesata manual, compatibil pentru toate filtrele externe Fluval 104, Fluval 204, Fluval 305, Fluval 404 si Fluval 105) si furtune originale fara alte accesorii.
120 lei.
Vand scalari Philipine Blue la 40 lei bucata.
Am oprit 25 de bucati pentru mine, dar din lipsa de spatiu trebuie sa dau 15-20.
Pot trimite acolo unde sunt curse directe.
0747040124 Gigi