[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sonic123
Forum Index » Profile for sonic123 » Messages posted by sonic123
Nimeni nu doreste un "sarpe" frumos ? Il dau ieftin, guppy, zebre sau neoni.
Multumesc pentru raspuns, Sarbatori Pascale Fericite si Linistite iti doresc !

Am gasit clipul asta pe youtube si m-a pus pe ganduri.

Apropo de asta, as vrea sa-l dau la schimb daca doreste careva, ceva pesti micuti (guppy blue moscow, zebre portocalii, neoni, pesti micuti in general sau un mascul de beta).
Buna ziua,

Am un reedfish si din cate stiu eu si din informatiile vanzatorului sunt niste pesti prietenosi ce nu ataca alte specii. De cand l-am luat mi-au disparut din acvariu o zebra si-un neon, e posibil ca aceasta disparitie "stranie" sa aibe legatura cu pestele-sarpe ?

Din comportamentul ce-l are pare un peste lent, mie greu sa cred c-ar putea "fugarii" un neon sau o zebra. Voi ce spuneti ?

Nimeni nu vrea niste Gurammi ? ii dau si moka, acvariul meu este neincapator pentru ei si nu vreau sa ii chinui. Se ofera cineva .... sa-i ajute ?
El e .... Multumesc
Imi sta pe limba denumirea pestelui, parca ceva cu M ....

image
Deci buturigile din magazin trebuie fierte ? Nu sunt deja tratate?
Dupa cum spune numele topicului, schimb gurami (9-10cm), 4 la numar cu ceva pesti mai mici neoni, zebre sau ceva plante nepretentioase.
Pai, in locul unde se evacueaza bilele de aer se vede ceva extins .... asa e modelul sau ai cumparat tu chestia aia de undeva?
De unde ai laut acel capac care este montat pe pompa de aer, asa a venit pompa ? de unde as putea lua asa ceva, am ceva asemanator si imi raman in apa numai bule.
Sa inteleg ca trebuie sa schimb pietrisul ? Daca da, de care (ceva detalii)
ketamina wrote:mai radem, dar e serioasa treaba... tu aveai inainte in acvariu Ancistrusi ?
de obicei ei se baga in toate locurile inacesibile

Da, exact ...eu il numesc ventuzier. Chiar el statea in vapor. Uite si o poza

image
ketamina wrote:vezi daca bagi vapoare in acvariu iti apar monstri prin el, ca la titanic

clauss wrote:mai incearca o poza, poate iese mai bine...

ce poze sa mai fac, vaporasul asta e la gunoi ... nu-mi bat capul cu el pentru 10-15Ron. Nu asta e problema, vreau sa stiu motivul din ce motiv au aparut.

PS: algele stiu ca apar de la lumina in exces. Iar daca e sa o luam logic, in vapor nu are cum sa fie prea multa.
image
Sus la exterior se pozte observa cel mai bine ramificatiile, inauntru e plin de asa ceva.
Am revenit cu o poza, nu este foarte clara. Nu am reusit sa o fac nici cu blitz si nici cu macro.
Sper ca se intelege cat de cat.

image
Am un ventuzier care obisnuia sa stea intr-un vapor (de ceremica cred) atata vreme cat neonul acvariului statea aprins. In ultima vreme am observat ca acestanu nu ma intra in vapor (initial credeam ca din cauza marimii).
Ca sa ma conving ce se intampla, am scos vaporul si spre surprinderea mea am vazut in interiorul acestuia o formatiune maronie, asemanatoare unui alge ~ ceva ciudata cu multe ramificatii. Astazi am vazut si un melc in acvariu, desi eu nu am pus nimic de genu asta.
Pana acuma nu m-am mai intalnit cu asa ceva, m-ati putea lamurii si pe mine ce este asta si din ce cauza a aparut?
Pai nu este un neon special pentru acvariu. Este unul pentru uz caznic (14-18w).

Mai am o intrebare, cam cate ore sunt necesare de iluminare artificiala. Ziua sa le las neonul aprins si seara stins sau cum ?
Buna ziua, mi sa ars neonul de la acvariu. Am fost sa imi cumpar altul dar vanzatorul a incurcat neoanele. In loc sa-mi dea unul normal, mi-a dat albastru. Este daunator pentru pesti ?

Forum Index » Profile for sonic123 » Messages posted by sonic123
Go to: