Multumesc pentru raspuns, Sarbatori Pascale Fericite si Linistite iti doresc !
Am gasit clipul asta pe youtube si m-a pus pe ganduri.
Apropo de asta, as vrea sa-l dau la schimb daca doreste careva, ceva pesti micuti (guppy blue moscow, zebre portocalii, neoni, pesti micuti in general sau un mascul de beta).
Am un reedfish si din cate stiu eu si din informatiile vanzatorului sunt niste pesti prietenosi ce nu ataca alte specii. De cand l-am luat mi-au disparut din acvariu o zebra si-un neon, e posibil ca aceasta disparitie "stranie" sa aibe legatura cu pestele-sarpe ?
Din comportamentul ce-l are pare un peste lent, mie greu sa cred c-ar putea "fugarii" un neon sau o zebra. Voi ce spuneti ?
De unde ai laut acel capac care este montat pe pompa de aer, asa a venit pompa ? de unde as putea lua asa ceva, am ceva asemanator si imi raman in apa numai bule.
clauss wrote:mai incearca o poza, poate iese mai bine...
ce poze sa mai fac, vaporasul asta e la gunoi ... nu-mi bat capul cu el pentru 10-15Ron. Nu asta e problema, vreau sa stiu motivul din ce motiv au aparut.
PS: algele stiu ca apar de la lumina in exces. Iar daca e sa o luam logic, in vapor nu are cum sa fie prea multa.
Am un ventuzier care obisnuia sa stea intr-un vapor (de ceremica cred) atata vreme cat neonul acvariului statea aprins. In ultima vreme am observat ca acestanu nu ma intra in vapor (initial credeam ca din cauza marimii).
Ca sa ma conving ce se intampla, am scos vaporul si spre surprinderea mea am vazut in interiorul acestuia o formatiune maronie, asemanatoare unui alge ~ ceva ciudata cu multe ramificatii. Astazi am vazut si un melc in acvariu, desi eu nu am pus nimic de genu asta.
Pana acuma nu m-am mai intalnit cu asa ceva, m-ati putea lamurii si pe mine ce este asta si din ce cauza a aparut?
Buna ziua, mi sa ars neonul de la acvariu. Am fost sa imi cumpar altul dar vanzatorul a incurcat neoanele. In loc sa-mi dea unul normal, mi-a dat albastru. Este daunator pentru pesti ?