[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adrian00trei
Forum Index » Profile for adrian00trei » Messages posted by adrian00trei
care sunt sumptomele atingerii pragului de batranete ale unui mascul guppy? La al meu am observat ca femelele nu au mai ramas gravide, iar dupa o luna dupa ce am sesizat lucrul asta, i-sa decolorat coama si coada de pe-o zi pe alta. E din cauza batranetii? Eu il am de la magazin de aprox 8 luni. Acum sta pe fundul acvariului, s-ai aprind o lumunare?
da rezultate cu schimbul apei... ar fi mai bine sa aduc apa de fantana sau sa continui tot cu cea de la robinet?
eugen.popp wrote:Tulburarea apei e sigur de la lipsa ciclari si o sa ii scada si calitatea pentru ca nu s-au format bacteriile care descompun nitritii, cumpara-ti de la zoomania tetra test 5in1 costa vreo 40 de lei, dar are toate testele pentru calitatea apei si te tine si mult timp.

La ce problema au pestii asteapta sa iti raspunda cineva mai experimentat, eu nu stiu

multumesc mult pentru ajutor.
nu am stat 2 sapt ca nu am avut rabdare... dar ma indoiesc ca de la asta ar fi. pestii nu au nimic, apa e problema.
sanitarii sunt cory iar de cand i-am pus in acvariul cel nou li-sau mai dus din culoare, adica sunt mai spalaciti... ca apa.
am avut un acvariu de 20 l 3 luni, (n-am avut nici o problema multumita sfaturilor de pe forum) si m-am hotarat sa imi iau unul mai mare. am facut pasul pana la 120l, am 17 pesti: 2 xifo, 3 guppy, 3 molly, 3 zebre, 3 terazona si 3 sanitari. Problema din prima zi de cand am acvariul asta, cum am pus apa, dupa 4-5 ore a inceput sa se tulbure. Se vede ca un fel de ceata alba in acvariu, nu f rau, dar nu e limpede apa. Am incercat cu o solutie cristalwater, se limpezeste dar nu de tot, apoi, in 2-3 zile se face la loc.

Forum Index » Profile for adrian00trei » Messages posted by adrian00trei
Go to: