[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CristiTudo
Forum Index » Profile for CristiTudo » Messages posted by CristiTudo
ok, mersi mult pentru sfaturi
dj_ando_83 wrote:il poti lasa si cateva luni fara apa , din acele oua tot vor iesi melci(daca melcul ala mic si maro). mai poti scapa de oua si melci punand albastru de metil sau verde de malachit in acvariu dar in doze cat mai mari. melcii vor muri in maxim 24 de ore dar la oua dureaza putin mai mult. va trebui sa scoti tot ce este viu din acvariu(plante si pesti) pentru ca le va afecta. chiar daca vor mai iesi melci din acele oua vor fi mai putini si ii vei putea vana, scapand de ei inainte sa se inmulteasca. daca vrei melci poti folosi pomaceea, se inmultesc ceva mai greu.

cat albastru de metil sa pun in 50 l de apa?
RaresLuc wrote:
CristiTudo wrote:nu mai am plante din cauza lor

OOps! Ce melci ai?

maronii
ReBella wrote:Eu chiar nu pricep de ce vrei sa scapi de ei.TOTI avem melci si sunt foarte folositori.Daca nu dai mancare in exces numarul lor se pastreaza in limite acceptabile.Daca totusi vrei sa scapi de ei incearca cu un peste Botia.

am 30-40 de guppy si le dau o data pe zi, nu mult, niciodata cat sa ajunga mancarea pe jos. Arunc cate 10 melci saptamanal. Platele mi le-au distrus.
Deasta vreau sa scap
nu mai am plante din cauza lor
Poate in acvariu imi e usor sa curat, dar ce fac cu buretii filtrului. Acum 3 zile cand i-am curatat erau imbacsiti de pui.
Daca las cateva zile acvariul fara apa, scap de ei?
Suportul in care am filtrul este lipit de peretele acvariului, intr-un colt, asa ca nu am sanse sa-i culeg pe toti. Am aruncat tot substratul asa ca mi-a mai ramas sa curat interiorul si buretii filtrului. Daca-l las cateva zile fara apa, nu se distrug de la sine?
Sectiunea donatii mi s-a parut cea mai potrivita pentru un imprumut, sper sa nu ma insel. Vreau sa scap de melci si am inteles ca Dwarf Puffer cam cu asta se ocupa Prin magazinele din arad nu am vazut asa ca nu ramane decat sa intreb daca are cineva din imprejurimi si este disponibil pentru un imprumut de cateva zile... Mersi
Bine v-am gasit si mersi pentru sfaturi
Intr-adevar deja incepe sa se populeze Azi m-am mai trezit cu 10-15 puisori E a doua oara in ultima luna
Sper sa ma descurc si cu plantele pe care le voi primi, sa-mi fac un acvariu frumos
Ne auzim
sry de spam
e mai mare la mine
e ok daca adun o galeata din Mures?
habar n-am cu ce se mananca fenomenul "plante"
ma intereseaza orice planta care rezista la mine in acvariu
am deschis un topic la Despre Noi
Sunt Cristi din Arad si va salut
Cresc de aproximativ 5-6 ani pestisori insa nu sunt un mare priceput in acvaristica. Tocmai de aceea mereu am avut pesti mai putin pretentiosi.
In prezent am un acvariu de 54l de la Jewel cu toate accesoriile pachetului respectiv, aprox 18-20 guppy, un strat de pietris si o planta amarata intr-un recipient :-o
Vreau sa-l fac mai "viu", mai plin de viata. Nu ma refer neaparat la numarul de pesti ci mai mult la plante; la asezarea lor, la cresterea lor...
As avea nevoie de niste sfaturi
Mersi
Nu prea ma pricep. Momentan in acvariu am guppy si puisori de guppy.
Ma intereseaza o planta nu foarte pretentioasa si in acelasi timp care nu are nevoie de nisip (am doar pietris in acvariu). Sau dc stiti voi un "trick" ca sa pot creste planta fara a mai insira nisip in acvariu.
Acum am un recipient relativ mic cu nisip in care se afla planta...
nu e problema de timp, important e sa nu fie asa scump.
Daca zice ReBella ca rezista...
daca sunt 4...toti
momentam am ramas cu 2 adulti si 15 pui, asa ca au loc
cristi.tudoroiu este IDul meu; da-mi add si vorbim spre seara
ok, astept detalii
mai ai 4 guppy?
timisoara?
ii vreau eu
ma intereseaza niste plante si pe mine daca mai ai
problema e ca sunt din arad
ma intereseaza dar sunt din arad

Forum Index » Profile for CristiTudo » Messages posted by CristiTudo