Message |
|
A nacut deja cam 30 de pui acum 3 sapt si deja iar e obeza 
|
 |
|
edited by koala :
... va rog sa nu stricati topicul omului, merci ! ...
|
 |
|
sunt de acord, si asa o sa fac, dar totusi nu mi se pare normal deloc
|
 |
|
Si chiar nu vorbesc prostii. Am patit de multe ori sa bag mana in acvariu si sa simt piscaturi. Si nu numai eu. Intr-o alta zi am atins grosimea unei laturi a acvariului, si iar am simtit furnicaturi.
Am un Acvariu Jewel de 50L
M-am gandit ca poate fi de la instalatia de aer care stropeste usor neonul; sau de la cea de filtrare a apei, care este scufundata cu tot cu aprox 10 cm de cablu, care ulterior este conecat la priza.
Ce se intampla? 
|
 |
|
fipilica wrote:Bineinteles daca doresti neaparat sa faci o cultura de artemia, poti cumpara de la magazin ouale si le poti pune la eclozat 
Iti spun sincer ca nu am absolut nicio idee la ce te referi :-) dar imi sunt de folos sfaturile din primul post. O sa vad cum decurge treaba si daca mai am intrebari o sa te mai deranjez pe aici sau cu un PM. Mersi
|
 |
|
...din acvariul cu pui? E cam de o ora cu ei si din cate se vede nu va mai naste
|
 |
|
hai ca sunt vreo 5 deja :-) si as vrea sa-i pastrez. Sunt scosi intr-un acvariu de 10-14 l si astept sa se inmulteasca :-)
Ce trebuie sa mai fac?
Cum ii hranesc?
|
 |
|
Am trecut acum pe langa acvariu si am vazut primul pui :-)
Cam dupa cat timp trebuie sa o separ de pui?
|
 |
|
Prima a fost de moly :-)
|
 |
|
Am scos-o azi dimineata. Problema e ca ma cam ingrijoreaza; sta aproape nemiscata la jumatatea acvariului; am impresia ca nici nu-si foloseste inaotatoarele. Parca doarme...
|
 |
|
acum 3 sapt
acum
Mie asa mi se pare doar ca arata asa de mai bine de 5 zile. De aceea m-am gandit sa cer o parere. Mersi 
|
 |
|
pai care din ei e problema? Pana acuma, timp de mai bine de 3 luni au convietuit fara probleme: 2 guppy, 2 moli, 1 ancitrus si o 1 zebra
|
 |
|
Ma bucur ca-s OK. Acuma sper sa fie bine si sa nu-ti moara peste cateva zile  Eu ii am cam de 1 an. Sa-ti traiasca! 
|
 |
|
Nu ma descurc cu denumirile din tabele.
Vreau sa intreb daca sunt compatibili: sumi, guppy, moli, neoni, ancitrusi, sanitari, zebre.
Mersi
|
 |
|
ce facem, cum luam legatura?
ti-am lasat IDu meu pe PM
|
 |
|
ok ok, perfect!
nu e neaparat pentru arad, oricine poate veni dupa ei e bine-venit 
|
 |
|
|
 |
|
bun bun. Mersi amandurora pentru informatii
Acum inca o intrebare: Daca, sa zicem ca sunt putin nerabdator si as vrea sa se inmultesaca mai repede  ce sa fac? sa mai iau macar o femela, doua?
|
 |
|
Mai mult de atat n-am putut sa fac
Am stat jumatate de ora sa prind cat mai clar. Sunt defapt doi care ar trebui sa fie masculi. Sunt mai mici ca celalalt si sunt foarte colorati

|
 |
|
Aici e perechea lui/ei care trebuie sa fie mascul din cate cunosc

|
 |
|