[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
E insarcinata?:)  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
CristiTudo
Junior member

IP:

acum 3 sapt

acum

Mie asa mi se pare doar ca arata asa de mai bine de 5 zile. De aceea m-am gandit sa cer o parere. Mersi
CristiTudo
Junior member

IP:

Am scos-o azi dimineata. Problema e ca ma cam ingrijoreaza; sta aproape nemiscata la jumatatea acvariului; am impresia ca nici nu-si foloseste inaotatoarele. Parca doarme...
Skyppy
Member
[Avatar]

IP:

Femelele de guppy - ... cred ca e prima inmultire pt tot acvaristul incepator

Cu cit cunosc mai bine oamenii cu atit iubesc mai mult animalele - Benjamin Franklin http://www.flickr.com/photos/skyppy
[Yahoo!]
CristiTudo
Junior member

IP:

Prima a fost de moly :-)
CristiTudo
Junior member

IP:

Am trecut acum pe langa acvariu si am vazut primul pui :-)
Cam dupa cat timp trebuie sa o separ de pui?
CristiTudo
Junior member

IP:

hai ca sunt vreo 5 deja :-) si as vrea sa-i pastrez. Sunt scosi intr-un acvariu de 10-14 l si astept sa se inmulteasca :-)
Ce trebuie sa mai fac?
Cum ii hranesc?
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

Poti indeparta femela daca trec 30 minute si nu mai scoata pui. In acvariul acela ar trebui sa ai ceva aerare precum si plante plutitoare sau java moss, puilor le place sa se ascunda pe acolo.
Ii poti hrani cu mancare speciala pentru pui(gasesti la magazin) sau cu mancarea adultilor sfaramitata bine, nu cred ca are rost sa te complici cu artemia sau altele din categoria asta Ambele ar trebui inmuiate in prealabil intr-o seringa.
Ar trebui sa ii hranesti cate putin de mai multe ori pe zi si sa le faci curat zilnic.
Mult success

...
[Yahoo!] [MSN]
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

Bineinteles daca doresti neaparat sa faci o cultura de artemia, poti cumpara de la magazin ouale si le poti pune la eclozat

...
[Yahoo!] [MSN]
CristiTudo
Junior member

IP:

fipilica wrote:Bineinteles daca doresti neaparat sa faci o cultura de artemia, poti cumpara de la magazin ouale si le poti pune la eclozat

Iti spun sincer ca nu am absolut nicio idee la ce te referi :-) dar imi sunt de folos sfaturile din primul post. O sa vad cum decurge treaba si daca mai am intrebari o sa te mai deranjez pe aici sau cu un PM. Mersi
zalmoxes
Junior member
[Avatar]

IP:

CristiTudo wrote:
fipilica wrote:Bineinteles daca doresti neaparat sa faci o cultura de artemia, poti cumpara de la magazin ouale si le poti pune la eclozat

Iti spun sincer ca nu am absolut nicio idee la ce te referi :-) dar imi sunt de folos sfaturile din primul post. O sa vad cum decurge treaba si daca mai am intrebari o sa te mai deranjez pe aici sau cu un PM. Mersi

Salut vezi ca exista deja solutii pentru alevini JBL nobio e cea mai recomandata pentru puiet de orice tip

Este tot o solutie de artemia doar ca trebuie sa le dai doar citeva picaturi atit si nimic mai mult

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: