Buna seara!
De curand am primit un acvariu echipat complet, de 54 L. Nou-nout. Si gol.
Dupa ce am desfacut cutia si am vazut ce cadou am primit, recunosc ca mi-am facut cruce si m-am intrebat ce sa fac cu el: sa il dau mai departe sau sa il folosesc. Am optat pentru ultima varianta pentru ca doar ce am terminat de renovat apartamentul si un coltisor "viu" m-am gandit ca ar fi tare bine venit.
Drept urmare am dat de forumul acesta, mi-am deschis cont si m-am apucat sa citesc "coltul incepatorului" fiindca sunt cu adevarat nestiutoare intr-ale acvaristicii.
Si am citit si am tot citit, am aflat despre ciclarea acvariului si altele de care nu aveam habar, va multumesc pentru sfaturi. Numai ca vin si eu acum cu o rugaminte:
tinand cont ca acvariul are 54L, imi puteti spune cu ce pesti as putea sa il populez? (indraznesc sa lansez aici intrebarea fiindca daca ma duc la un pet shop precis vanzatorul o sa incerce sa isi vanda cat mai multa si diversa marfa si nu ar fi musai vorba de bani cat de faptul ca doresc sa am niste pestisori fericiti si deloc stresati). Recunosc ca mi-ar placea sa am specii diferite cu conditia sa nu mi se transforme acvariul in camp de batalie.
As ramane datoare si daca mi-ati putea recomanda niscai plante cat si ceva substante nutritive.
Va multumesc mult pentru rabdarea cu care ati citit postul si pentru ajutorul de care intr-adevar am mare nevoie.