[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: beginner
Forum Index » Profile for beginner » Messages posted by beginner
nu ne-am mai auzit de multisor.
vin cu intrebare: ce sa fac daca scalarii au depus deja icre in acvariul unde sunt? am citit ca ar fi trebuit sa ii mut cand dadeau semne de imperechere, dar nu mi-am dat seama si deja au depus pe peretele acvariului!
am scos din acvariu cei doi xipho; trebuie sa scot si sanitarul?
Cine poate sa imi spuna la ce varsta (sau mai bine spus ce dimensiuni, in cm) au xipho cand sunt maturi si sunt gata sa "fete"? Eu am cumparat 2 bucati (nu stiu daca sunt pereche) dintre care unul are abdomenul cam "bombat". daca e gata pentru "fatare", ce sa fac? Suntem incepatori si nu stim mare lucru despre ei!
scuza-ma!
noi suntem incepatori, asa ca ti-am pus o intrebare referitoare la "solutia" (presupun ca asta este, nu?) pe care o ai tu, dar din greseala am pus-o pe pm. deci: avem un acvariu de 50 litri in care am o planta,2 carasi mici, 1 caras ceva mai mare, 2 molly, 2 sclari, 3 sanitari mici si un "rechin". pietrisul de jos este de la pet-shop. apa nu e chiar tulbure dar nici nu pot spune ca e foarte curata ( e putin "laptoasa") crezi ca solutia aceea m-ar ajuta, sau nu e cazul sa ma ingrijorez?

Forum Index » Profile for beginner » Messages posted by beginner
Go to: