[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LooSeR
Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by LooSeR
pai zicea sa dau xifo ! si eu am 7 xifo ..
daca scot xifo raman cu 2 scalari 2 puntius ..2 roz 1 ancistrus si un sanitar o sa fie prea gol !

ma gandeam la 4 scalari ? ( daca scot xifo ) ?
ma refeream... compatibilitate cu scalari !
Ca pe marime le stiu !
ce recomandati sa pun in schimbul xifo ?
aiurea !! xifo si scalaii + cei roz sunt cei mai cuminti din acvariu
Pardon : Vroiam sa zic 2 formand o perechie dar na oboseala !
care nu se potrivesc ? eu am intrebat si nu mi s-a raspuns ?
si de ce !
Cei mici roz sunt foarte cuminti ! cei galbeni i-as da .. scalari sunt "invingatorii " mei
P.S. daca reusesc si ma ajuta lumina la cresterea plantelor sper ! La sf sapt sper sa iau neoanele si un neon mic cu lumina albastra din praktiker

Din pacate lucrez in paralel cu un alt acvariu .. si e cam aiurea Sper si eu sa fie totul frumos ..
Din poze se pot vedea ca cryptonitele nu se simt in largul lor !

In acvariu punctele aceela sunt bule de aer .. deoarece erau pe perioada bolii .. si aeram apa la greu !
da plantele sunt putine si nu imi cresc de loc ! am 4 pui de Cryptonite .. care nu prea au kef sa creasca.
Si nici vasiliniera ( sau cum o fi ) . .celalte plante cresc mult si repede . kiar ieri am taiat din ele si le-am replantat

Neoane cred ca voi lua aqua glow si power glow ...
Pesti din xifo voi da 2 pereki .. astept sa vedem ce se prinde ;) si As mai da pestii galbeni ( micuti ) deoarece ataca pesti de pomacea.
cumpara un partener pt el !
E Pterophyllum scalare credeam ca e altum sau leopadi..
Poza e putin mai vechie acu 2 sapt !
Acvariu 130l ( 80x40x40 ) geam 8mm
Iluminat: 2x18w Philips LTD 840
Filtru: AquaEl
Incalzitor: 150w
Substrat pietris fin
Plante : Cryptonite , Vasiliniera circulara ... etc. ( nu le stiu poate imi ziceti )
Bolovani din natura.
Locuitori: 3xifo roscati ( 1 matur mare frumos si portocaliu + o prechie mica mai portocaliu roz )
4xifo negri ( 1 femela matura. 2 perechi mai puiuti 1 adolescent mascul pt femela )
2. Scalari mari si frumos ( invingatori )
4 . pestisori micuti .. nu le stiu numele ..
1 Ancistrus
1 un sanitar alb
2 melci de pomaceea

Mancare le dau De la Serra Meniu saptamantal .. fulgi de suprafata si de la tetramint granule.

Temperatura o tin in jurul lui 28grade.

Din pacate folorile nu prea o duc bine .. poate imi dati niste sfaturi.
http://www.acvariu.ro/coppermine/albums/userpics/12422/P5230099.JPG
http://www.acvariu.ro/coppermine/albums/userpics/12422/P5230098.JPG
http://www.acvariu.ro/coppermine/albums/userpics/12422/P5230097.JPG
Am gasit un nou producator
Cristal Brad -
http://www.cristalbrad.ro/prpg.html

am trimis mail cu pret pt geam float de 10 12 .. sa vad comparabil cu altii la ce pret sunt. . !
Avea puncte albe pe el ? Care e temperatura in acvariu ? Ce fel de scalari erau ?
O intrebare.
Daca e sa dai gaura in acvariu de prea plin ... nu treb sa ai si instalatie de schimbare a apei la picatura ? Daca nu vrei sa schimbi apa la picatura .. Cum faci ?

Pui gaura de prea plin la un nivel mai mic ?( Putin mai mic ) ? si reglezi din robineti cata apa intra si cata apa iese .. in cat sa ramana cosntat?
eu am avut o explozie de alge in acvariu.
Oricum !
Prin centru acvariului era mai inchis ( negru kiar ) si mirosea in ultimul hal ... am incercat sa il spal dar degeaba !
Mie mi sa zis ca e prea fin si nu poate fi oxigenat ...
Dar poate sa fie si de la mancarea ramasa in substrat !
eu la fiecare schimbare de apa .. pun o lingura de sare .. ( la 130 L ) deoarece am avut si probleme cu gris alb .. ! si am introdus si pesti noi si nu vreau sa se imbolnaveasca dinou !
Si nu am probleme ( deci nu pun mult )

Daca are puncte albe treb sa il pui in general intr-un acvariu carantinta... Vezi temperatura de 28grade . La fiecare 2 zile chiclarea apei si o lingurita de sare fara iod ( cea de saramura )
Ai nisipul prea fin.
Asa am patit si eu cu nisipul meu .. si de atunci mi-am pus pietris si nu mai e nici o probleme .. se curata si usor de alge la sifonare !
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index