[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vladomir
Forum Index » Profile for vladomir » Messages posted by vladomir
Scuze pebtru completare, m-am operat de curand la genunchi, asa ca cine doreste, este de preferat sa treaca pe la mine sa le ia, sau sa ne intalnim in apropiere. Stau pe la piata 1 Mai. Multumesc
Salutare. Dupa cum spune si titlul, donez un Ancistrus femela (cel putin cred ca este ) si cateva buturugi destul de mici sau medii ca marime. Multumesc
I-am dat. Multumesc
Donez 4 Scalari, sanatosi si frumusei. Adolescenti. Dar mi-as dori, daca ii doreste cineva sa aiba un acvariu corespunzator si sa aiba grija de ei (se subantalege) .
Va multumesc tuturor pentru reply-uri. Cred ca pana la urma o sa-mi iau chiller cu toate ca am un acvariu de 200l deci trebuie sa fie unul destul de puternic (scump). Sau trec pe Discusi :-)
Salut. Citeste aici:http://www.piranha-info.com/default.php?lang=en&id=page_1 despre reproducere (la sfarsit). Din cate am inteles puii ar trebui separati, dar cu grija, parintii ar putea sa mai pazeasca cuibul :scrima
Stie cineva unde as putea gasi chillere de vanzare in Bucuresti? Ca la vara iar o sa fie 30+ de grade in acvariul meu. Mersi
Salutare stimabililor. Am si eu doua intrebari: 1. As putea tine un singur exemplar de Astronotus ocellatus, fara nici un alt peste in acvariu? Ma refer la faptul ca s-ar simti bine sau "singur". 2. L-as putea hrani numai cu granule (de cea mai buna calitate), nu prea am timp sa procur hrana vie si poate spun o mare prostie dar m-am gandit ca si pestii din piscicultura traiesc si cresc cu "furaje".
Acvariul meu: 200 de litri, volum brut, substrat- pietris, cateva buturugi, filtru canistra Tetratec EX 1200- debit: l/h 1200.
Va multumesc
Salutare, ma numesc Popa Vlad si sunt din Bucuresti. Am acvariu de vreo 10 ani (diferite de-a lungul timpului). Acum am unul de 200 de litri, substrat- pietris, multe buturugi, plante-Cryptocoryne, filtru- canistra, Tetratec EX 1200.

Forum Index » Profile for vladomir » Messages posted by vladomir
Go to: