Message |
|
Deci .. te duci la Magazin de Materiale constructii si ceri un sac de nisip. La uni poti cere si la KG.
|
 |
|
cine a zis ca e albastru ?
Este galben ca un chinez  si nu e foarte fin ... .
|
 |
|
Nisip de constructii e vro 50.000 sacu de 50kg !
Treb sapalat bine inainte de pus in acvariu ... Il speli perand intr-o galeata cu apa pana nu mai iese nimic din el.
Spor!
|
 |
|
ok .. astept mesaj !
|
 |
|
Ludwigia glandulosa ( pardon pt gresala )
De preferat bucuresti.
Multumesc
p.s. ( marisoare 30cm )
|
 |
|
Cumpar Ludwigia glanduloasa vro 10 fire.
|
 |
|
de unde esti ?
|
 |
|
Materiale de constructi .. sau Din piata din vitan .. 30.000kg ( parca ) 
|
 |
|
Scotchul de harti e bun ca nu lasa urme pe geam , pe langa cel maro care lasa. !
Scotchul il indepartezi dupa ce finalizezi de intins siliconul. Dupa cum a zis si sydney se pune pt a nu murdari geamul de silicon mai ales cand intinzi in colutri pt a forma triunghiul de 3mm silicon.
|
 |
|
p.s. eu as face latimea mai mare sa ai spatiu mai mult .!
geamu m-a costat 800.000 deci cam tot pe acolo treb sa te coste ... 1 tub de silicon e suficent.
|
 |
|
de 8mm e ok ! al meu are 80 x 40 x 40 si e de 8.. nu are nimic .,,
|
 |
|
sun glo gasit ! ramane 830 ! sau Philips Aquarelle
|
 |
|
Eu mi-am construit acvariu de 130l singur !
Iei geam-ul bine taiat cu muchi finisate ( eu mi-am luat fara dar am inteles ca sunt mai bune )
Cureti bine marginile de contact cu solutie de geam ..Pui banda de scotch de hartie langa marginile care vor fi lipite ( ex . .daca ai geam de 1 cm .. pui la 1.3cm distanta de margine )
Pui siliconul pe margini .. incepi asamblarea .. ! presezi bine foile de geam pt a scoate bulele de aer ! ( in praktiker se gasesc niste manghine pe care le desfaci si le pui pe un bat mai mare pt a face o meghina cat latimea acvariului, sau presezi bine bine de tot cu mana si dupa ce scoti bulele de aer pui scotch ca sa tina presat ! ), dupa asamblare intinzi siliconul in exces.
Dupa aceea se pun silicon in toate colturile formate intinzand cu degetul pt a forma un triunghi cu latura de 3mm.
Lasi la intarit cat scrie pe silicon .. in cazul lui den braven 1saptamana.
Spor !
|
 |
|
Cumpar neon 2x830 sau un Sun/power glo !
Oferta o voi tine pana duminica seara .. !
18 / 20w
|
 |
|
OK ... rog moderator sa imi schimbe NUmele cu ... "Cumpar Neoni rosi ( Paracheirodon axelrodi )
Multumesc. .. Sau unde pot gasi in bucuresti aproape de centru ?
|
 |
|
Salut ! ma abonez si eu pt Echinodorus tenellus.
Astept Raspuns daca e ok . .eventual un Pm .. metode de contact !
O zi buna.
|
 |
|
De ce .. din cate am inteles se inteleg bine .. amandoua sunt specii de card
Si oricum poate sa fie si o alternativa..
Ce mi-a aratat porcu ma pune pe ganduri
|
 |
|
Stiti care e problema ! Cati mi-au zis sa pun cati mi=-au zis sa nu pun .. nici eu nu inteleg !
Ba sa pui chimicale ba sa nu pui e o ciorba .. si daca e sa te ieie dupa cel care zice prosti .. tu esti cel injurat si dat afara in suturi!!
Ce sa mai zic .. !
Scuze sandu .. o sa ma abtin poate kiar de tot ..
|
 |
|
hmm... pai nici ei nu cresc foarte mult .. 5-6 .. vroiam cati-va ca sa aduca mai multa culoare in acvariu si viata ..
O sa stau bine si o sa ma gandesc !
Varianta de neon rosu cum se numeste in latina ?
|
 |
|
Cumpar Brachydanio rerio tinerei .. !
Varianta rosie
|
 |
|