[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CORLAUL
Forum Index » Profile for CORLAUL » Messages posted by CORLAUL
ce specii mai pot pune pe langa barbus tetrazona(am 9).punctus conconius nu imi plac,nici rasboraiar zebrele mi le ciupeste,vad ca cu neoni se impac.am avut si 2 scalari dar ii amesteca prin acvariu:d.ma gandeam sa am vreo 6 scalari poate asa nu se mai iau.exclus vivipari.acum am acvariu de 130liar in cateva zile imi fac unu de 500l.si daca se poate si cam cati din acea specie pe care o vezti spune sa am.
am facut rost recent de o piatra de agat.o pot pune in acvariu de tetrazona?.am probato cu otet nu iese nimic din ea
Sunt de pe telefon.Nu imi pot permite sa fac trafic mult
Multumesc.Iar la plante?Daca au larve pe ele,sau altceva care raman dupa spalare?Le pot introduce in apa cu sare?
Salut.Am inteles k atunci cand cumparam pesti trebuiesc bagati intrun acvariu "sanitar",pt a nu infecta pesti din acvariu mare daca sunt bolnavi.Ce solutii trebuie sa pun in apa?Dar pentru plante?.Multumesc

Forum Index » Profile for CORLAUL » Messages posted by CORLAUL
Go to: