[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: nico
Forum Index » Profile for nico » Messages posted by nico
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by nico
buna. au depus icre killi si i-am mutat intr-un acvariu singuri. dar mai departe nu stiu ce sa fac cu icrele..am citit pe net dar tot nu m-am lamurit . nu stiu ce specie sunt..masculul este galben verziu
Da, la Melanotaenia praecox ma refeream . Am cautat pe net dar nu am gasit mare lucru.
buna. as dori sa stiu ce conditii trebuie sa am ca pentru precox sa depuna icre. acum ii tin in acvariu si cu alte specii.
de la o vreme melcii ampularia - galbeni, nu sunt activi ziua, stau in cochilie. poate sa fie din cauza temperaturii?
acum am 26 grade.
Am un acvariu de 100 de litri si de curand am cumparat un filtru intern ( Resun - SP 1200L ) .Am observat ca e prea puternic si indiferent de pozitia si directia jetului imi creeaza in acvariu niste curenti care nu-mi permit amplasarea plantelor. Adica "da plantele pe spate" si parca nici pestilor nu le prea convine,mai ales celor 3 gourami.
Vreau sa vand filtrul acesta si sa-mi iau altul
Ce putere imi sugerati sa aiba?Sa fie tot extern sau sa-mi iau unul intern?
sunt putin dezamagita pentru ca la noi nu se prea gasesc multe specii de carasi :x . am vazut in magazine doar fantail, calico, cometa, oranda si cu ochi telescopici. in schimb nu am vazut lion head sau riunkin.
am vazut la magazin niste pesti draguti. domnul de acolo mi-a zis ca sunt gurami pupaciosi, da nu am gasit nimic pe net . daca stiti despre ce e vorba...as vrea denumirea stiintifica. si inca ceva: daca am gurami aurii si pitici pot sta impreuna?
multumesc! este tetraodon, dar problema e ca nu prea am multi melci...a sa ii dau pana ii termin si o sa caut rame si tubi.in ultimul timp nu am gasit tubi pe la magazine si nici in piata..
buna! am primit un peste, de care nu am mai vazut pana acum . pare marin dar cine mi l-a dat a zis ca nu e. e galben cu pete negre si are capul mai mare, nu are opercule si cica mananca melci. nu l-am pus in acvariu pt ca avea gris si acum sta cam necajit. mancare nu vrea dar i-am dat un melc si l-a mancat imediat. as vrea sa stiu ce peste e si conditii ii trebuie, pt ca nu am gasit nimic.
multumesc, o sa incerc.
stiu ca nu e bine pt carasi sa fie temperatura ridicata, ci in jur de 20. dar nu stiu cum sa fac ca temperatura sa ramana asa pe timpul verii(de obicei urca pana la 30 )... e bine sa pun bucati de gheata in acvariu?
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index