[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opincarul
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
@all, priviti partea buna: daca algele se inmultesc, macar nu-s gay, ca pejtii
Mi se par extrem de placute ochiului primele 2, cel cu shell dwellers si cel cu lotus. Desi nici scape-ul nu e urat, raman fanul "haosului"
Bazinul cu pitice m-a facut sa ma gandesc sa-mi fac un bazin in casa
koala wrote: Eventual, poti deschide un topic la "Vanzari", ca sa nu parazitam topicul acesta.

Are deja, aici: http://acvariu.ro/forum/posts/list/47582.page
Ce pereche prolifica!
ugarit5 wrote:Pai ideea este ca habitatul din africa de vest este similar cu cel din amazon,iar speciile sunt compatibile

Intelege ca nu-s compatibili pestii pe care ii ai acum cu kribensis! Ti-a explicat @koala, ti-am spus si eu si @Severus, in calitate de persoane care au avut in bazinele lor specia asta.
Mai oameni buni, daca tot vreti betta, de ce nu vorbiti cu unul dintre cei mai mari crescatori de betta din tara: Mihai Gigi Sarbu??SnakefishMike era userul, dar acum nu prea mai activeaza pe forumuri. Il gasiti pe feizbuc!
Vest-africane, nu americane confundati cu apistogramele
Kribii sunt agresivi, ca aproape toate ciclidele. Am avut kribensis in acvarii de multe ori si pentru multi ani
ugarit5 wrote:Salut sunt interesat de donatie.
Ai putea pune o poza cu pestii?

1. Ai o posibila problema cu pestii din bazin si vrei sa bagi altii...asta nu e de bine!
2. Din pozele puse de tine vad ca ai in bazin guppy, neoni si corydoras (in principiu zona Americilor). Esti absolut sIgur ca vrei niste ciclide pitice vest-africane (Pelvicachromis pulcher)?? Daca raspunsul e "DA, II VREAU" afla ca daca depune femela de kribensis ceilalti pesti au belit-o. Vor fi omorati unul cate unul de kribi, ca sa nu le manance icrele sau alevinii
Mai vrei donatia?
ccdumitrescu wrote:Deja 3 m?nânc? singuri, cel mic mai greu, peste o luna ii scot la vânzare, nu toti

Se da el pe brazda, nu ramane in urma!
Cu ce ii hranesti, in afara de dubia?
Eu tin soareci in congelator, asa ca, parerea mea e sa nu va panicati acum Se poate si mai rau
Frumos Praslea!
@Dan P, iti dai seama cum va fi cand toata lumea va cauta bradu' lu' suflet pe 23-24 Decembrie, dar koala va cauta un ceaun mare sa fiarba porumbul?
Faye wrote:Nea koala .... parca ai plantat porumb.

Am auzit ca 2020 e un an bun pentru porumb, creste si-n acvariu
Narcis are 25 de pesti in total, dar specii diferite
Pleco poate ajunge si la 50cm, deci e o diferenta cam mare.
Spuma este mizeria din apa. Curentii creati de bulele de aer care urca antreneaza mizeria din masa apei, iar la suprafata se formeaza spuma. In acelasi mod se formeaza spuma marii - particule in suspensie din apa marii/oceanului.
Curata substratul bine si da mai putina mancare pestilor.
Hienelor, @koala zice ca urmeaza un uichend greu si voi rasuciti cutitul in rana cu reductie de tuica si sos de piper?
Plm, mi-e mie pofta si n-am un uichend greu, dar omului?
Siporaxul se coloreaza de la rahatul pestilor si cum in bazin sunt numai fete neprihanite care nu caca moolt....
dan.pavelescu wrote: noi nu iubim insectele, le strivim fara mila

Pana dai de o kurlandeza cu numel Palida sau Dubia si se misca de numa', sa vezi atunci cum scoti bracinarii
@anonym in mediul lor natural neonii traiesc in conditiile scrise de tine. In practica acvaristica, neonii sunt crescuti si adaptati de generatii bune la apa dura si ph variabil. Nu mai scriu de temperatura, ca deja au scris altii inaintea mea
Schimbul de apa e floare la ureche, piece of shit....aaaa of cake. Rezista tentatiei de a baga mana in acvariu. Lasa doar copilul sa faca asta, ca oricum ii trece in 2 saptamani sau 14 zile

Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Go to: