[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dece
Forum Index » Profile for dece » Messages posted by dece
Acvariul este de 36 l si cred ca nu lumina era cauza stresului ci numarul indivizilor ..ms oricum
da..am gresit eu cand am spus fund de ghiveci...oricum e f buna ideea..si ce mai vroiam sa ti spun..
Azi am cumparat inca 3 tetras...i-am cerut domnisoarei sa imi aleaga 2 femele si un mascul .. acum am 7 tigrati...si nu cred ca se mai simt stresati...
urmeaza sa le mai pun cateva plante si in rest totul este ok..
da..este perfect..si eu am in capac cateva gauri ..si pare ca am scapat de condens...

la mine se exclude faza cu ventilatorul..ca am acvariul prea micut..in fine..
din tot ce am citit cea mai buna metoda..este amplasarea unui mic ventilator...chiar si un cooler merge..insa trebuie pozitionat bine..
pe o laterala a capacului..ca sa ventileze bine suprafata apei si locul dintre neon-apa..astfel incat sa previna aparitia condensului...
sunt minunati...m-am interesat de ei..si acum vreau sa am un acvariu numai pentru ei..iar pentru domnul sanitar..o sa construiesc o mica caverna..cu un fund de ghiveci... ..pana cand o sa iau si alte exemplare...trebuie sa i las in lumina..chestie ce ma enerveaza..ca i vad mereu stresati... si decolorati,dar eu sper sa reziste.. ...
multumesc pentru sfaturi...sunt chiar hotarat sa mai iau cativa tetra..sa maresc brigada ..si de cumparat am sa mai iau niste plante..sa construiesc intr-un fel ...un adapost...pentru tigruti...sanitarul ..da sta exact sub filtru si se uita la cei 4 dungati cum se alearga...si inca ceva ..
am observat ca 2 dintre cei 4 se "ciupesc" si se invart repejor.."gura-n-gura".. scuzati expresia..nu i tocmai buna..pt ce vroiam sa zic...
Nu...acvariul este in camera mea...plasat intr-un colt departe de fereastra...zgomot nu fac.. ..ascult foarte rar muzica la boxe...folosesc castile..in rest..
eu am 4 tetrazoane intr-un acvariu de 36 de l.. si cat timp am tinut lumina aprinsa ei stateau doar la un colt.. ..tin sa precizez ca am un bec economic cu lumina calda philips de 20 w..
iar cand am stins becu..totul parca revenise la normal...cei 4 tetrazona se plimbau ptin tot acvariul...hmm..ma intreb..daca este ceva in neregula cu becu asta..e prea puternic..sau ?
Salut ! Sunt nou pe acest forum si bineinteles incepator...in acvaristica....
Tot ce stiu despre acest domeniu..stiu de pe acest forum..evident si din alte surse...dar aici am invatat elementele de baza..ca sa nu va plictisesc vreau sa va spun ca azi am cumparat 4 pestisori tetrazona si un sanitar.
Am un acvariu de 36 l cu un filtru aquael mini,incalzitor scuba,substrat format din pietris,si cateva plante.
A trecut prin faza de ciclare,cca 2 saptamani iar azi m-am decis sa il populez..dar aici am intampinat o problema cu acesti pesti,
cei 4 tigrati stau numai intr-un colt al acvariului,asta presupun ca nu s-au acomodat iar sanitarul sta sub filtru, nu stiu daca asta chiar reprezinta o problema...dar am vrut totusi sa ma interesez.

Inca o intrebare si am terminat

Pe langa acesti 5 pestisori cam ce imi recomandati sa mai adaug..eu ma gandeam sa mai cumpar 1 sau 2 tetra,voi ce spuneti ?

va multumesc..

Forum Index » Profile for dece » Messages posted by dece
Go to: