[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RIS77
Forum Index » Profile for RIS77 » Messages posted by RIS77
Salut. E posibil ca doar capaul si standul sa fie Jwuel iar acvariul in sine s a fie facut de ei. Se mai poarta si prin alte locuri obiceiul asta.
Salutare. Pt. OSA, si eu am un neon philips 765 de 30 w, dupa 2 zile de folosire, 10 ore pe zi, plantele erau pline de alge filamentoase, l-am oprit din functionare si incet au inceput sa dispara. Cred ca ar trebui sa-l opresti sau sa-l schimbicu un tld 830-840 si sa vezi ce se intampla.Eu l-Am folosit pt. ca nu am gasit alt neon de 30 w.
OK. Miltumesc. Sa vad ce gasesc prin Pitesti. Cu magazinul online e mai greu pt. mine
Salut. Multumesc pt. raspunsuri. In situatia mea (nu gasesc altfel de neon de 30w) merita sa-mi cumpar un power glo, sau un aquarelle de 30w, daca gasesc? Sincer power glo mi se pare cam scump.
Salut. Am vazut ca foarte multi dintre voi folositi acest tip de neon. Sunteti multumiti de el? Favorizeaza dezvoltarea algelor? pe

...........................

Pe mine m-au invadat niste alge filamentoase foarte fine si nu stiu sigur de unde au aparut. Folosesc un neon philips de 30w tld54/ 765 (este singurul de 30w pe care l-am gasit in Pitesti), un philips aquoelle de 18w si un tld 830 de 18w. Ma gandeam sa-mi comand un power glo de 30 w , dar nu as dori sa ma invadeze algele si nu stiu daca merita 400-450 mii. Apropo, daca stins lumina pt. doua zile algele dispar ... aprind lumina, 10 ore pe zi, algele sunt la loc.
Cu alte cuvinte ar trebui sa desfacem filtrul mai des si sa curatam doar buretii si sa inlocum vata?
OK. Multumesc pt. raspunsuri. Cred ca se poate inchide topicul
Eu am un acvariu de 200l in care tin 30 neoni si 4 ancistrusi, filtru are debitul la jumatate din capacitate iar apa este foarte curata. Sa inteleg ca o curatare la 2-3 luni este suficienta?
Salut. De curand mi-am cumparat un filtru TETRA EX 600, care face toti banii, si nu stiu cam la ce interval de timp sa umblu la el sa-l curat. Ma puteti ajuta din experienta voastra? Multumesc.

Forum Index » Profile for RIS77 » Messages posted by RIS77
Go to: