Message |
|
Salut. E posibil ca doar capaul si standul sa fie Jwuel iar acvariul in sine s a fie facut de ei. Se mai poarta si prin alte locuri obiceiul asta.
|
 |
|
Salutare. Pt. OSA, si eu am un neon philips 765 de 30 w, dupa 2 zile de folosire, 10 ore pe zi, plantele erau pline de alge filamentoase, l-am oprit din functionare si incet au inceput sa dispara. Cred ca ar trebui sa-l opresti sau sa-l schimbicu un tld 830-840 si sa vezi ce se intampla.Eu l-Am folosit pt. ca nu am gasit alt neon de 30 w.
|
 |
|
OK. Miltumesc. Sa vad ce gasesc prin Pitesti. Cu magazinul online e mai greu pt. mine
|
 |
|
Salut. Multumesc pt. raspunsuri. In situatia mea (nu gasesc altfel de neon de 30w) merita sa-mi cumpar un power glo, sau un aquarelle de 30w, daca gasesc? Sincer power glo mi se pare cam scump.
|
 |
|
Salut. Am vazut ca foarte multi dintre voi folositi acest tip de neon. Sunteti multumiti de el? Favorizeaza dezvoltarea algelor? pe
...........................
Pe mine m-au invadat niste alge filamentoase foarte fine si nu stiu sigur de unde au aparut. Folosesc un neon philips de 30w tld54/ 765 (este singurul de 30w pe care l-am gasit in Pitesti), un philips aquoelle de 18w si un tld 830 de 18w. Ma gandeam sa-mi comand un power glo de 30 w , dar nu as dori sa ma invadeze algele si nu stiu daca merita 400-450 mii. Apropo, daca stins lumina pt. doua zile algele dispar ... aprind lumina, 10 ore pe zi, algele sunt la loc.
|
 |
|
Cu alte cuvinte ar trebui sa desfacem filtrul mai des si sa curatam doar buretii si sa inlocum vata?
|
 |
|
OK. Multumesc pt. raspunsuri. Cred ca se poate inchide topicul
|
 |
|
Eu am un acvariu de 200l in care tin 30 neoni si 4 ancistrusi, filtru are debitul la jumatate din capacitate iar apa este foarte curata. Sa inteleg ca o curatare la 2-3 luni este suficienta?
|
 |
|
Salut. De curand mi-am cumparat un filtru TETRA EX 600, care face toti banii, si nu stiu cam la ce interval de timp sa umblu la el sa-l curat. Ma puteti ajuta din experienta voastra? Multumesc.
|
 |
|