[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: acelasi1978
Forum Index » Profile for acelasi1978 » Messages posted by acelasi1978
am uitat .. de mancare ,, le dau in general niste foite de la farmacie ( nu stiu exact ce ,, dar cica au si vitamine ) de aciditate .. ph si alate chestii .. nu ma pricep .. si oricum nu cred ca ar mai conta la cate specii sunt pe la mine prin acavariu .. neon mai nou alab ( asat e singura schimbare in ultima vreme .. inainte era verde ,, niciunul special pt acvariu ).. lumina sta aprinsa cam 14 ore pe zi .. dar e foarte slaba (neonul e pe jumatate acoperit), pestii i-am luat din diverse locuri .de pe la farmacii veterinare .. petshopuri .. targ.. dar ii am de ceva vreme si nu am avut probleme cu ei pana acum......apa o schimb cam 20% pe saptamana ..statuta timp de o zi .. de la robinet.... nu am folosit nimic pt dezinfectare sau orice altceva ca nu stiu inca ce .. spre ca am supu suficient . multumesc inca odata ( inclusiv celor care au avut rabdare de a citii "romanul" pe care tocmai l-am postat pe aici . chiar daca nu or sa-mi raspunda
dap .. PROBLEME .. incepem astefel .. nu prea am habar cu ce se mananca acvaristica ..dar .. totusi am un acvariu cu vreo 50 de pesti .. scalari, betta, molii, xifo . zebre, sanitari . catfish ( aia ii tin separat ) altfel de sanitari care se lipesc pe geamuri .. guppi ,, neoni .. si mai sunt cateva specii .. care nu stiu cum le zice.. PROBLEMA a inceput de la molii ( negre) la care a aparut ceva galben auriu pe burta ( cel putin la molii am vazut eu primul ) apoi si la un xifo ..si de azi dimineata de cand am vazut si pana acu si-au pierdut cam toti pofta de mancare si am cativa care respira mai mult pe la suprafata ( ceea din cate am vazut eu de doua luni de cand am acvariu nu se intampla ).. ca sa evit intrebarile si jignirile care o sa apara .. completez .. acvariul are 100 de litrii .. pietre ( de rau si acteva de pe munte ) filtru care nu-l opresc .. termostat .. multe plante ..de toate ..schimb apa saptamanal ..nu am mai adus nimic nou de vreo doua saptamani si pana acum nu am avut probleme
as vrea si eu un sfat .. ca la farmacia veterinara m-am dus degeaba .. ce au si ce sa le fac ?? si .. multumesc anticipat celor care or sa-mi raspunda inainte sa-mi crape toti pestii ..

Forum Index » Profile for acelasi1978 » Messages posted by acelasi1978
Go to: