[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: maddogul
Forum Index » Profile for maddogul » Messages posted by maddogul
Doar 380.000 Mp2 de geam de 8MM nu prea imi vine sa cred hmmmm
Da dar baiatul ma cunoste ca iau mancare d ela el si tot felul de chestii mai ieftinioare si imi zicea daca era ceva funky + ca el face 2-3 acvarii le vinde pe alea mai face ca are magazinu mic si nu are loc
Oricum ii fac niste poze poimaine cand il iau poate te inspira ceva
La pesti trebuie sa te decizi ce itzi plac mai mult
1. GUpi,xifo,platii,neoni
2. Ciclidele parc ale zice + Beta
3. Discus
si astea nu se combina tu zii 1 2 sau 3 si vedem :d
Pai da dar o sa incerc cu acvarii mai mici
La astea mari e mai complicat si oricum la 8500 lei litru eu itzi spun ca bine cu sticla de 8MM
Si stie el cu ce le lipeste ca doar face acvarii + c anu aveam timp + ca arata mai bine o sa fac si eu unul mai ncolo acu eram grabit ca iar mi-a fatat Gupa 26 de puisorii si se inmultesc repede si primul acvariu are numai 25-30 L
si deci????
Io tocmai am gasit unul marfa de marfa in piatza la Moghioros si l-am acontat e de 100L 80*30*40 imi trebuia de 90*30*40 dar are si capac cu iluminator
si a fost
85 lei Acvariul
si 180 lei capacul din plastic e marfa cu lampa si cu neon Aqua Glow de 20 W si am luat si incalzitor de 150W la 350K din magazinul Zoo Mania din Cora Pantelimon si 2 melci cu 1.5 lei buc galbeni
@BLK si ai facut acvariul
Si eu ma gandesc sa-mi fac unul cam 90/30/40 L/l/H si oscilam intre sticla de 8 sau de 10? si de unde ai luat Sticla?
PS stau pe langa tine Militari Rasaritului pe dreptatii
Poate ne vedem la un suc sa vb despre asta
Cu Stima

Forum Index » Profile for maddogul » Messages posted by maddogul
Go to: