[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mikey
Forum Index » Profile for mikey » Messages posted by mikey
am si eu o intrebare ce plante pot sa tin in acvariu la lumina naturala (soare)? si daca imi mai trebuie neon ptr. ca am lumina de cand rasare soarele si pana la ora 17-18 ... camera este pe EST ... PS. nu pot sa schimb locul acvariului (
Care este hrana cea mai indicata ptr. carasei si sanitar. PS. va multumesc mult ptr. raspunsurile date ieri
ce pesti pot creste intr-un acvariu L 56, l 35, h 40? pp. ca nu prea merg zebre, jandarmi, neoni... da caraseii nu ar avea nici o problema nu? si cam cati pot baga? 8-10 carasei si un sanitar ?
ce anume sa foloseste de obicei ? nisip+pietris de rau nu?
si cam catde mare sa fie la un acvariu de 80 ? si mai am o problema nu am unde sa-l mut ( este langa geam ) ce pot face cu algele ?
Salutare... In primul rand: site-ul e prea tare (sunt nou) l-am gasit accidental. Problema mea: doresc sa-mi fac un acvariu L 56. l
35, h 40... e cam cidat da asta e. Ce filtru as putea folosi?
La acvariul vechi (30 l) foloseam unul exterior-cu carbune activ. Are ceva daca acvariul este pozitionat undeva langa geam? camera este pe est, o sa imi apara alge la greu?

Forum Index » Profile for mikey » Messages posted by mikey
Go to: