[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: DIANAA
Forum Index » Profile for DIANAA » Messages posted by DIANAA
pai am un acvariu JUwel 80 (are 96l) si voi da toti ceilalti pesti, ramn doar cu 2 carasi. Duminica voi reface acvariul (uscat, spalat, reamenajare cu palnte). Intrebare: ce pot sa pun in apa ca sa pot pune pestii in acvariu (in ideea ca schimb toata apa) si nu am un acvariu de schimb in care sa-i tin? Acvariul meu nu este dotat cu un dispozitiv de aerare. Ce pompa de aer imi recomandati sa cumpar? Multumesc!

...............................

vroiam sa zic, ce sa pun inn apa care sa-mi permita sa pun pestii in apa imediat dupa reamenajare

...............................

Sorin, de ce ai renuntat la carasii tai? Ereau superbi!

Am lipit 3 posturi consecutive.
Multumesc de "ajutor" atunci!
imi puteti da ceva sfaturi? :help2:
...erea molie cu Y, da a murit oricum. Am pus bactopur cu ectopur si situatia e mai roz putin. Oricum am inteles ca nu sunt viermisori, ci un fel de hidre. Vreau sa refac acvariul de la zero si sa pastrez numai carasii. Imi puteti spune care sunt speciile de pesti compatibile cu carasii? Sau ar fi mai bine sa-i las numai pe ei in acvariu?
P.S.: ar fi mult mai instructiv sa-mi raspundeti fara sa faceti misto. Fiecare este expert pe domeniul lui. Multumesc frumos!
Salut! Am mare nevoie de ajutor! Eu nu prea ma pricep la acvaristica; am un acvariu de ~ 100l de aproximativ 10 luni. In ultimele luni nu am cumparat pesti si nici nu mi-au murit pesti. Am 2 carasi aurii, 2 scalari, 2 jandarmi, o molie si 3 sanitari. Cam de o saptamana au aparut in apa niste viermisori albi de cam 2 mm, iar pestii: carasii au ca un fel de buba alba pe cap sub care se vad vase de sange, unul dintre scalari are o aripioara aproape putrezita. Pestii stau la suprafata apei mai mult, nu prea mananca. Am pus verde de malachit in acvariu, dar degeaba. Am mare nevoie de ajutor, va rog frumos!

Forum Index » Profile for DIANAA » Messages posted by DIANAA
Go to: