[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CristiR
Forum Index » Profile for CristiR » Messages posted by CristiR
Multumesc pentru timpul acordat.
Salutare si bine v-am gasit.Ma numesc Radulescu Cristian sunt din Satu Mare fac 22 de ani luna aceasta si sunt stundent la Psihologie.Am avut scalari intr-un acvariu de 100 de l in urma cu vreo 5 sau 6 ani.Am renuntat atunci la el , l-am donat unui prieten.Acum am inceput cu un nou acvariu de 60 de l si am doar neoni.Am citit zilele acestea numeroase posturi si imi place comunitatea voastra asa ca am zis ca imi fac si eu un cont aici.Sa auzim numai de bine!
Multumesc pentru raspuns.Ce e culmea ca de exemplu acum 10 secunde am stins becul...toti se plimba prin tot acvariul veseli.Cum il aprind...se duc glont toti intr-un colt
Buna ziua si bine v-am gasit .In primul rand vreau sa imi cer scuze daca a mai fost postata o astfel de problema(am cautat si nu am gasit).Sa trecem la subiect.Am achizitionat Vineri un acvariu de 60 l "diversa" scrie pe cutie.Este echipat cu invalzitor filtru si capac cu neon.Am pus substrat apoi nisip frumos spalat si pietris.Am cateva plante de la un prieten.Am cumparat ieri 15 neoni 2 angistrus si 3 sanitari.Am observat ca neonii stau ascunsi sub filtru(am si o planta mai maricica acolo)...am zis ca deh, pana se acomodeaza cu noua lor casa,dar cand am stins becul aseara atunci au inceput sa prinda viata pestii mei.Se plimbau ,cautau explorau etc.
Dimineata aceeasi problema.Aprind neonul (de 15 w are culoare alba puternica) pestii speriati stau tot in coltul acela.Am mers si am cumparat alt neon cica special pentru plante.Acum neonul asta nou(32 de lei a costat ) nu pare asa puternic desi e tot de 15 w dar pestii tot speriati sunt.Am incercat si am pus o lampa de camera cu lumina de culoare mai galbuie deasupra acvariului si nu au probleme cu ea...se simt bine si se plimba. Intrebarea mea este o sa se acomodeze sau trebuie sa cumpar alt neon?Am citit tot pe internec ca pentru plantele mai putin sofisticate este nevoie de 0.5 w / litru de apa si am tras de aici concluzia ca nu am un neon puternic ca sa zici ca de acceea sunt speriati.Astept raspunsurile si sfaturile voastre.

Forum Index » Profile for CristiR » Messages posted by CristiR
Go to: