[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CristiR
Forum Index » Profile for CristiR » Messages posted by CristiR
Am facut si eu o bomba de co2 pentru acvariul meu de 60 L(am folosit metoda cu drojdie si zahar).Am o singura grija acum... sa nu fie prea mult co2.Merge ca naiba cam la 2 sau 3 bule.Pelanga filtru care baga si el oxigen(furtun atasat) am pus si o pompa cu piatra in functiune.Ma gandesc sa fac rost de o rotita (cum este pe furtunul de la perfuzii) ca sa pot sa il reglez la 1 bula /s.Seara opresc toata sandramaua.Merge oare prea tare totusi?Sa opresc co2 pana gasesc o solutie sa il fac sa mearga mai incet?
E superb.Cred ca asi putea sa stau si sa ma uit la el cu orele in loc de televizor
Mie nu imi merge filmuletul.Fa ceva cu el ca mor de nerabdare

"Acest videoclip a fost eliminat de utilizator"
Am sa fac maine mai multe poze si am sa incerc sa le fac mai clare.Are fata bombata acvariul si pelanga faptul ca nu am un aparat foarte performant ,cred ca nici asta nu ajuta.
Nu pot sa ridic buturuga pentru ca e prea mare si ar atinge capacul...(are un varf care e ascuns in pietris).Eventual sa retez varful.Si referitor la planta,toate sant plantate.Singurele care plutesc sunt cele din stanga si acelea plutesc pentru ca sunt mai lungi decat acvariul propriu zis...dar si alea au radacinile in pamant.

Nu am dc sa nu accept sfaturi...Legat de neon am un singur neon ...si da am capac.Culoarea neonului e rozalie si nu e un neon puternic.Am sa imi iau inima in dinti si am sa duc cei 5 callistusi si cei 9 rasbora inapoi...(eventual mai iau 5 neoni asa sa fie 15 ) asta daca ii primeste.
Am sa vorbesc cu cei de unde i-am cumparat sa vad daca primesc din ei.Mersi de sfaturi inca odata
Inteleg ca e suprapopulat.Da nu vad nici neonii nici rasbora sa faca pui curand.Fara suparare...nu am eu multa experienta da din cate am citit pe forumul asta nu cred ca is atat de norocos incat sa am pui la ce specii am in acvariu
Frumos acvariul intradevar.Is curios cum arata in realitate unul cu dimensiunile acelea.Parca faptul ca e asa mic il face mai interesant
xr1140 wrote:referitor la betanul ala frumos, roaga-te sa nu ii prinda callistusi gustul inotatoarelor, ca au obiceiul sa caute noi senzatii printre vecini de acvariu

Foarte rar se mai apropie cate unul dar in secunda doi il alearga betanu' prin tot acvariul .Oricum nu ataca nici un peste isi vede de treaba lui ...dar cand vin prea aproape ii alunga ...Cel putin pe callistusi.
Multumesc pentru sfat.Daca nu ma insel este un filtru intern de 260L /h.Am cumparat acvariul accesorizat.Am sa incerc sa renunt la cei 5 callistus pentru inceput dar imi vine greu sa ii dau si pe aceia(imi sant dragi toti pestii).Fac schimburi partiale de apa cam 25 - 30% in fiecare sambata si se pare ca am trecut cu bine peste problemele de inceput.Oricum doresc ca in primavara sa imi fac loc in camera pentru un acvariu de 200 sau 300 de L.Pana atunci...citesc ...citesc si ma documentez.
Nu zic ca nu ai dreptate...dar cand am vazut ca era tinut intr-un pahar de unica folosinta de plastic (am mers sa mai cumpar niste plante) nu am putut sa il las acolo.Nu avea nici loc sa se intoarca.Eu zic ca ii merge bine pare fericit
Callistus .... Multumesc aia sunt
Stiu ca nu are legatura cu topicul dar am vrut sa pun cateva poze dupa cateva saptamani de la dezastru.Pestilor le merge bine cu toate ca e suprapopulat acvariul(deh nu m-am putut abtine).
fauna= 10 neoni , 9 rasbora , 3 sanitari ,2 ancistrusi , 1 betta si 2 melci.Era sa uit de cei 5 pesti rosii la care nu le stiu denumirea
Imi cer scuze pentru claritatea pozelor.

Ps: nici bine nu am achizitionat acvariul asta ca imi si zboara gandul sa imi fac unul de 200-300 L ......nu credeam ca o sa fiu atat de pasionat.
Bine ai venit.
Am schimbat 30 la suta din apa si am pus Tetra Medica....ceva solutie pentru paraziti infectii bacteriale ,ciuperci si rani...cel putin asa scrie pe cutie.Am avut apa verde 2 zile...am scos carbunele din filtru si se pare ca de cateva zile nu mai mor...mananca , is activi si nu se mai ascund prin diferite colturi.Le merge mai bine
Am reusit.Nu mai mor si s-au acomodat in noul acvariu.Multumesc pentru sfaturi
Multumesc pentru sfat.Am adaugat si cateva picaturi de FMC."Dezinfectant universal pentru apa si vietiatile din acvariul dumneavoastra".Sper ca nu am facut o greseala...
Am citit si am decis sa nu stau 3 saptamani(acum vad ca am facut o greseala) si totusi raspunsul tau nu ma ajuta cu nimic.Imi aminteste doar cat de prost am fost...
Primul deces...Sincer ma asteptam sa moara din ei dupa ce am vazut ce speriati is ...Acum am vazut un neon care sta cu capul in jos si pluteste aiurea in apa(inca nu e mort ) si un altul mort.Culmea e ca au cozile mancate amandoi de parca ar fi fost muscate, dar nu are cine sa le muste coada....Daca ma puteti ajuta spunandu-mi ce fel de boala e asta si cum sa procedez?.Au murit cei care erau mai maricei...astia mici vad ca o duc bine...deocamdata....Am scos ambii pesti din acvariu.Pe cel care mai sufla in pastrez intr-un bol da nu cred ca o sa o mai duca mult

Forum Index » Profile for CristiR » Messages posted by CristiR
Go to: