Ma numesc Eugen si sunt din Bucuresti. Am trecut de 47 de veri

In trecut m-am ocupat de inmultirea catorva specii de pestisori exotici, cresterea lor si... comertul cu rezultatele muncii. Speciile reproduse au fost: toata familia anabantidae, carasius auratus, zebre, jandarmi, puntius tetrazona, pesti cu aripioara anala mare si neagra (nu mai retin numele), puntius conconius, puntius shuberti, scalari, corydoras, sanitari din aceia care seamana cu somnul (nu mai retin numele lor), neoni, cardinali samd. Am avut cateva tentative la discus insa nu am reusit sa salt puisorii.
Acum am un acvariu in sufragerie de 100 litri populat cu 1 pereche de lerry, 1 pereche de gurami albastri, 1 pereche de macropodus, 4 scalarei de 4-5 luni (achizitionati de curand), cativa corydoras, 2 ancistrus pui, 2 perechi de black molly juvenili si 1 mascul juvenil de platy. Mai am un acvariu de aproape 20 litri in care pun din cand in cand cate o pereche la depus (acum am cateva sute de pui de macropodus cu varsta de 1 saptamana). Acesti pui peste cca 2 luni vor aparea la sectiunea donatii. Ambele acvarii sunt pentru placerea baietelului meu in varsta de 11,5 ani. Atunci cand acesta se va plictisi de pestii existenti voi achizitiona altii pe care sa-i reproduc si tot asa.
Daca cunostintele mele va pot ajuta cu ceva intrebati si va raspund daca imi mai amintesc... insa "retetarul" este invechit, iar metodele moderne de crestere a puilor imi sunt total necunoscute... si nici nu mai am chef sa la invat acum...