Si daca faraonu tot zicea ca eu vreau ca voi sa imi faceti acvariul...m-am pus pe treaba si m-am apucat singur. Acvariul meu...are dimensiuni aiurea, dupa cum v-am mai zis ( L=53cm; l=22cm; h=39cm ), dar am considerat ca e o greseala de incepator ...si nu renunt merg mai departe.
Am cumparat substrat Sera Floredepot, l-am asezat frumos pe fundul acvariului....cam 70%. Am cules pietris de pe malul unei ape , l-am spalat bine, l-am fiert si l-am asezat peste substrat. Lafel am facut si cu niste pietre de ornament. Plante deja am vorbit cu cineva si zis ca imi va da cateva asa de incepator si care nu necesita co2. am luat 2 corpuri de luminat si 2 neoane Philips tld 830 18w, philips tld 840 18w. Am de gand ptr inceput sa pun numai unul, 830-ul. avand in vedere lungimea acvariului...cele 2 neoane nu se vor potrivi....dar voi confectiona un capa c din lambriu de pvc...(proiect personal

) si se vor potrivi pana la urma. Am gasit niste cioate tot pe malul unui rau....acuma sunt la fiert...si in mod sigur nu sunt rasinoase...cel putin asa cred eu. Dar nu stiu ce sa-i fac ca nu se lasa la fund. Am luat un filtru intern...Aquarel Fan 1 Plus. Asa cam pana aici...am zis ca totul e bun....nu voi pune la ciclat acvariul pana nu voi confectiona capacul ...sa stiu ca e gata si suportul ptr neoane...
Deci eu zic...ca ce am facut e binisor ptr un incepator care totusi a citit regulamentele si tutorialele.
Va rg pe voi....sa imi ziceti unde am gresit si cum pot remedia?
Multumesc