As vrea sa fac un sump pentru un acvariu cu dimensiunile 80x45x30. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi ... poze si tutoriale pt proiect. Momentan am un filtru biobox de care nu prea sunt multumit.
pe viitor am sa achizitionez un filtru extern ... m-am gandit la SunSun . sunt la jumatate de pret fata de jbl .. de eheim nici nu mai zic. Totodata am auzit si pareri bune despre el.
depinde ... la fel am facut si eu ciclarea cu pesti .. 2 ancistrus . 9 neoni . 2 scalari si sunt toti perfect sanatosi dupa 6 spatamani .... acum depinde. Daca tot vrei sa faci ciclarea cu pesti bine ar fi sa fie vivipari pt. ca sunt mai rezistenti. De asemenea cat mai multe plante
Acvariu 80 x 45 x 30, neon de 18 w philips si doua benzi led, doua prize programabile pentru rasarit si apus :p, filtru intern gen biobox cu 3medii filtrante ( roca vulcanica, matrix si perlon ), pesti ( 2 scalari mari, 13 neoni, 2 sae, 2 ancistrusi, 1 cory albino, 2 melci pomacea ), foarte plantat, iar pentru plante adaug doar 5 ml de ferropol pe zi. Singurul lucru care imi displace ar fi prezenta unei suspensii in apa ... nu e chiar cristal, dar banuiesc ca e din cauza filtrului ori a pietrisului pe care nu l.am spalat dupa ce am luat acvariul cu totul de la cineva.
Astept pareri si sugestii !