salut! am un acvariu de cca o luna si ma tot confrunt cu probleme... poate ma puteti ajuta,,, are cca 70l, filtru extern, incalzitor, pietis ca substrat si plante, o roca vulcanica si o buturuga pe care s-au agatat f bine radacinile plantelor. Problema mea e faptul ca am luat-o cu capul inainte si nu i-am facut ciclarea

(... si desigur problemele au aparut... de o sapatama si ceva incerc s i-o fac, daca e corect spus asa, insa problema e ca nu am cum sa mut pestii din acvariu... am 4 sanitari albi, 3 neoni (caci unul a muit), 2 zebre, un carasa auriu, un xifo si un guppy.... cu atata am ramas momentan,,, si sper sa ramana si in continuare... Intreabarea mea este: cum pot sa fac corect cicilarea fara a trebui sa mut pestii si fara a le face rau? Adaug faptul ca apa are mirosul specific de oua clocite, cum am vazut ca se scrie pe aici, insa de vreo 3 zile mirosul a inceput sa ma scada in intensitate... sper sa gasesc raspuns caci deja sunt cu moralul la pamant,,,, multumesc
P.S. sa ma ajutati va rog si cu cateva sfaturi despre utilizarea forum-ului dc nu deranjez