[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: luther
Forum Index » Profile for luther » Messages posted by luther
adezivul CM 25 pe care il folosesc pentru background contine ciment, cimentul contine silicati, silicatii produc alge. ma apropii de final si cred ca ma apuca paranoia; ce credeti temerea mea este justificata?
Am cam ajuns in linie dreapta cu toate pregatirile, dar am o nedumerire ... sa folosesc nisipul din acvariul vechi sau nu? Am tot citit ce am putut gasi pe net legat de subiectul asta, dar inca nu mi-am facut o parere.
Ati mai folosit nisip vechi intr-un setup nou?
asa e tot timpu' la el, la cum il stiu pe Laurentiu o sa se si mentina
+1 shubi. si eu am observat acelasi lucru si nu numai la zoasi.
comanda am dat-o deja si e pe drum. nu mai pot face schimbari.
Asta-i linku':http://www.meerwasser-aquaristik.de/onlineshop/catalog/anschluss-durchfuehrung-klebemuffe-2025-p-708.html. Multumesc
M-as apuca de acvariu (ca dureaza minim 2 sapt pana e gata), dar din pacate comanda de tevaraie din DE(astept deja de 12 zile, am tot trimis mail-uri.. dar n-am primit raspuns; culmea e ca le-am scris si in germana) inca n-a ajuns, de asta intrebam de gauri. Multumesc pt ciment. As trece azi pe la Ionut dupa 16:00 sa discutam un pic.
Care ar fi dimensiunea gaurilor pe care ar trebui sa le dau in fundul cutiei BA pt flansa asta: 20/25 x 3/4"? Ma gandeam la 30mm ... gresesc?
Gata, am dat comanda si de tevaraie (pe un sit din DE) precum si de produse Zeovit (cele 5 de baza).
Mai ramane acvariul ... dar vreau sa astept pana termin cu standul... intre timp ma pot apuca de background.
Salut,

Am inceput lucrul la un nou bazin. Altul fata de cel initial pt ca standul vechi a decis sa cedeze pe alocuri ... cum va trebui sa schimb standul m-am gandit sa fac si un upgrade.
Acvariul va avea dimensiunile de mai sus: lungime 110, latime 60 (atat permite locatia), inaltime 55. Vreau un bean animal (in afara de montat chiuvete n-am mai lucrat cu racorduri si tevaraie, sper sa ma descurc) si capac peste acvariu(probabil va fi din PAL). BA-ul o sa-l pozitionez pe mijloc in interior.
Sumpul va ramane cel din dotare: 3 camere (bubble trap, camera skimmer si reactoare, recirculare). Lumina un Coral box M190 si 4 neoane ATI 39W.
Standul va fi facut pe structura metalica si imbracat in PAL.

Primul pas il fac astazi, merg impreuna cu prietenul Laurentiu A sa dau comanda pt stand, urmand ca apoi sa fac o lista cu tevaraie pt bean animal dupa care comanda pt acvariu.

Am si cateva intrebari:

- de unde pot cumpara niste piatra uscata ieftina (rockscape-ul va fi facut in totalitate din ea)?
- background-ul va fi ca si cel folosit de koala, aveti ceva tips legat de modul de constructie, lipire pe sticla...altele decat cele de pe forum (am incercat sa le citesc pe toate deja)?

multumesc,
super

Vand CoralBox M1-90 cumparata in 10.02.2014. Pret 1500 RON + transport.
Detalii pe PM.

Salutare,

Am o problema, valorile la Ca si Mg sunt f mari(500,1500). Folosesc Red Sea Coral Pro pt schimburi. Kh-ul este 6.1 la ultima testare (osmoza undeva la 1).
Cum pot sa-l scad? De ce este asa ridicat(specificatiile producatorului: 1390,450)?

Vand sea apple "Pseudocolochirus violaceus" 150 RON. detalii pe PM.
Cumpar Overflow box, preferabil Diy. capacitate reala intre 3000-5000 lph.
Oferte pe PM.
... si o poza, ce-i drept cam nereusita, cu telefonul. cand o sa dau drumu' la jurnal o sa chem si-un pozar

image

Salutare,

Numele meu este Catalin Prejneanu, am 28 de ani si sunt din Timisoara.
In decursul anilor am activat pe mai multe forumuri de acvaristica.
Imi pare bine sa va cunoscut.
Salutare,

Schimb Catalaphyllia jardinei cu frag-uri SPS, LPS. (poze la cerere; este mult prea mare pt acvariul meu, are aprox de 6-7 capete)
Detalii pe PM.

Forum Index » Profile for luther » Messages posted by luther
Go to: