Message |
|
adezivul CM 25 pe care il folosesc pentru background contine ciment, cimentul contine silicati, silicatii produc alge. ma apropii de final si cred ca ma apuca paranoia; ce credeti temerea mea este justificata?
|
 |
|
Am cam ajuns in linie dreapta cu toate pregatirile, dar am o nedumerire ... sa folosesc nisipul din acvariul vechi sau nu? Am tot citit ce am putut gasi pe net legat de subiectul asta, dar inca nu mi-am facut o parere.
Ati mai folosit nisip vechi intr-un setup nou?
|
 |
|
asa e tot timpu' la el, la cum il stiu pe Laurentiu o sa se si mentina 
|
 |
|
+1 shubi. si eu am observat acelasi lucru si nu numai la zoasi.
|
 |
|
comanda am dat-o deja si e pe drum. nu mai pot face schimbari.
|
 |
|
Asta-i linku':http://www.meerwasser-aquaristik.de/onlineshop/catalog/anschluss-durchfuehrung-klebemuffe-2025-p-708.html. Multumesc
|
 |
|
M-as apuca de acvariu (ca dureaza minim 2 sapt pana e gata), dar din pacate comanda de tevaraie din DE(astept deja de 12 zile, am tot trimis mail-uri.. dar n-am primit raspuns; culmea e ca le-am scris si in germana) inca n-a ajuns, de asta intrebam de gauri. Multumesc pt ciment. As trece azi pe la Ionut dupa 16:00 sa discutam un pic.
|
 |
|
Care ar fi dimensiunea gaurilor pe care ar trebui sa le dau in fundul cutiei BA pt flansa asta: 20/25 x 3/4"? Ma gandeam la 30mm ... gresesc?
|
 |
|
Gata, am dat comanda si de tevaraie (pe un sit din DE) precum si de produse Zeovit (cele 5 de baza).
Mai ramane acvariul ... dar vreau sa astept pana termin cu standul... intre timp ma pot apuca de background.
|
 |
|
Salut,
Am inceput lucrul la un nou bazin. Altul fata de cel initial pt ca standul vechi a decis sa cedeze pe alocuri ... cum va trebui sa schimb standul m-am gandit sa fac si un upgrade.
Acvariul va avea dimensiunile de mai sus: lungime 110, latime 60 (atat permite locatia), inaltime 55. Vreau un bean animal (in afara de montat chiuvete n-am mai lucrat cu racorduri si tevaraie, sper sa ma descurc) si capac peste acvariu(probabil va fi din PAL). BA-ul o sa-l pozitionez pe mijloc in interior.
Sumpul va ramane cel din dotare: 3 camere (bubble trap, camera skimmer si reactoare, recirculare). Lumina un Coral box M190 si 4 neoane ATI 39W.
Standul va fi facut pe structura metalica si imbracat in PAL.
Primul pas il fac astazi, merg impreuna cu prietenul Laurentiu A sa dau comanda pt stand, urmand ca apoi sa fac o lista cu tevaraie pt bean animal dupa care comanda pt acvariu.
Am si cateva intrebari:
- de unde pot cumpara niste piatra uscata ieftina (rockscape-ul va fi facut in totalitate din ea)?
- background-ul va fi ca si cel folosit de koala, aveti ceva tips legat de modul de constructie, lipire pe sticla...altele decat cele de pe forum (am incercat sa le citesc pe toate deja)?
multumesc,
|
 |
|
super
|
 |
|
Vand CoralBox M1-90 cumparata in 10.02.2014. Pret 1500 RON + transport.
Detalii pe PM.
|
 |
|
Salutare,
Am o problema, valorile la Ca si Mg sunt f mari(500,1500). Folosesc Red Sea Coral Pro pt schimburi. Kh-ul este 6.1 la ultima testare (osmoza undeva la 1).
Cum pot sa-l scad? De ce este asa ridicat(specificatiile producatorului: 1390,450)?
|
 |
|
Vand sea apple "Pseudocolochirus violaceus" 150 RON. detalii pe PM.
|
 |
|
Cumpar Overflow box, preferabil Diy. capacitate reala intre 3000-5000 lph.
Oferte pe PM.
|
 |
|
... si o poza, ce-i drept cam nereusita, cu telefonul. cand o sa dau drumu' la jurnal o sa chem si-un pozar
|
 |
|
Salutare,
Numele meu este Catalin Prejneanu, am 28 de ani si sunt din Timisoara.
In decursul anilor am activat pe mai multe forumuri de acvaristica.
Imi pare bine sa va cunoscut.
|
 |
|
Salutare,
Schimb Catalaphyllia jardinei cu frag-uri SPS, LPS. (poze la cerere; este mult prea mare pt acvariul meu, are aprox de 6-7 capete)
Detalii pe PM.
|
 |
|