[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: boogy.bogdan
Forum Index » Profile for boogy.bogdan » Messages posted by boogy.bogdan
Am un acvariu de 350l (100x50x70) care incerc sa il pregatesc pentru cichlide africane, am reusit sa-i fac un fundal 3D din polistiren expandat pe care l-am dat cu 5 straturi de ciment cu nisip fara a mai da la sfarsit cu o culoare pentru ca oricum se va umple de alge , stiu ca inainte de a da drumu la ciclare trebuie sa fac foarte multe schimburi de apa pentru a scoate toate toxinele din pigmentul de culoare, nelamurirea mea este ca daca eu nu am pus deloc pigment de culoare, tot trebuie sa fac acele multe schimburi de apa ?
Ma numesc Bogdan si sunt din Bucuresti
Am 27 de ani si de anul trecut a intrat microbul in mine....
Toata treaba a inceput anul trecut cand mama a trebuit sa-mi aduca acvariul ei de 126l (80x35x45) s am grija de el pana se aseaza ei la noua casa. Zis si facut, a dus acvariul, l-am pus pe pozitie, am asezat toate cele si atunci am realizat ca mie chiar imi lipsea un acvariu din sufragerie. De atunci a inceput lupta cu prietena incercand in fiecare zi sa o conving sa ne luam si noi un acvariu
Intr-un final am reusit sa o conving sa pastram acvariul de la mama dar eu deja aveam alte ganduri murdare asa ca i-am dat lui mama acvariul inapoi si mi-am cumparat altul de 122l (100x35x35).
Dupa ce mi-am facut damblaua cu cu un card de cichlide americane, mai exact cichlasoma_nigrofasciatu, am profitat de faptul ca prietena este plecata prin tarile calde si mi-am cumparat un acvariu de 350l (100x50x70) care vreau sa il umplu cu cichlide africane malawi.
Se poate inchide !
Rezervati pana maine
Donez 5 ciclide americane "Cichlasoma nigrofasciatum" de apox 5 cm bucata
Ii donez deoarece au crescut si s-a aglomerat acvariul
I-am luat dintr-o donatie si tot asa vreau sa ii dau mai departe

Predare se face de la mine de acasa, zona IMGB, metrou Dimitrie Leonida
Tel: 0761322790
Daca filtrul este nou trebuie sa aibe in capatul furtunului o rotita de care sa invarti
Filtrul daca il tii la suprafata va baga mai multe bule iar daca il tii mai la fund va baga mai putine bule, atat timp cat acel furtul va sta deasupra apei
Daca furtunul acela va intra in apa, filtrul nu va mai scoate deloc bule.
Ai umblat la acel robinet din capatul furtunului care sta deasupra apei, sau ai umblat la volumul de apa pe care il trage filtrul ?
Sun 2 lucruri diferite
Incearca sa umblii la rotita din capatul furtunului (acela este un robinet care controleaza volumul de aer pe care il trage filtrul)
Daca mai ai prin acvariu o piatra aerata care sa faca bule, acel furtul de la filtru il poti astupa fara probleme
Daca ai filtru intern incearca sa scoti furtunul acela scurt care iese din el s-au daca nu poti sa il scoti, bagal cu totul in apa ca sa nu mai aibe de unde sa traga aer si in felul acesta nu o sa-ti mai faca bule.

Forum Index » Profile for boogy.bogdan » Messages posted by boogy.bogdan
Go to: