[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adita
Forum Index » Profile for adita » Messages posted by adita
broscutele mele nu vroiau sa manance de nici unele, dupa cum scriam mai sus. am incercat cu tot felul de mancarici de la pet shop(cubulete, niste bobite mici si negricioase, racusori), carne cruda cum manca mama lor, peste si nu au vrut nimic. acum am ramas cu una singura, am inteles ca cele pe care le-am dat mananca de toate,mai ales salata. asta cu care am ramas e mai mofturoasa, nu mananca decat hrana vie (rame si cel mai mult ii plac mustele)
daca va spun cum am amenajat bazinul o sa ma acuzati de inconstienta nu sunt broaste de florida, sunt din cele romanesti, de apa. pe mama lor am gasit-o pe sosea si am cazat-o intr-o cadita de bebelus, doar cu apa si niste pietre pe care iesea la plaja. fara termometru si lampa cu UV (dar o scoteam mereu la soare ca sa compenseze). intr-o zi, pe la inceputul lui iunie ne-am trezit cu ouale in apa. le-am pus in nisip, intr-o cutie de margarina si noaptea le tineam in casa la caldura, iar ziua in balcon la soare.dupa 2 luni jumate au inceput sa iasa pui. deocamdata sunt 3, dar se pare ca azi sau maine mai iese unul.intre timp, pe mama lor am eliberat-o, m-am gandit ca ii e mai bine intr-un lac deat la noi in cadita, dar acum ce fac cu puii?sunt ingrijorata ca de vineri de cand au iesit primii din ou inca n-au mancat nimic. am incercat sa le dau bucatele mici de peste sau pui, cum manca mama lor, le-am dat si albus de ou, dar nu le convine nimic, ce sa fac?
astea sunt broscutele http://community.webshots.com/photo/436737611kcDcOm

si asta e casa lor http://community.webshots.com/photo/436737711HgguoS
puteti sa ma sfatuiti cum sa ma ocup de niste pui de broasca testoasa? cu mama lor m-am descurcat, dar ei sunt asa de mici (azi au iesit din oua)si nu stiu ce sa le fac? ii pun in apa?mica sau mare?ce le dau sa manance?e normal sa aiba pe plastron ceva asa, ca un buric?sper sa nu radeti de mine,dar la pui chiar nu ma pricep

Forum Index » Profile for adita » Messages posted by adita
Go to: