Am si eu o surpiza acum .... am incercat sa-i separ (desi i-am lasat in acelasi vas) pt ca observasem un anumit comportament, dar se pare ca masculul a reusit sa ajunga totusi la femela si de azi dimineata .... betta deja depun ... m-au pus, cum ar veni, in fata faptului implinit si .... eu .... nici experienta, nici pregatire pt asa ceva, doar ceea ce am mai citit.
Daca ati putea sa ma ajutati !Sper sa iasa ceva frumos, daca tot aici s-a ajuns!
Din cate am inteles trebuie sa hranesc puii dupa vreo zi-doua. Dar ce pot gasi, asa, gata preparat ( nu prea am timp sa ma ocup eu de astea) ? Si unde ?
Femela am inteles ca ar trebui sa o pun intr-un alt vas si sa pun ceva medicamente in apa .... dar ce anume ar fi mai bine ?
Dupa ceva timp, trebuie sa pun si masculul in alt vas! Cum fac insa pe viitor sa ii pot tine in acelasi vas? Daca mai pun niste pesti cu ei ? Neon tetra ar fi bine ?
( Nu i-am putut lasa in acvariul pe care deja il am, am un red tailed shark care se lua rau de tot de betta, plus si niste gourami fff curiosi

, dar si swordtail-ul cam atenta la ei .... ) Sa incerc ,totusi, dupa un timp sa-i las in acest acvariu ?
Voi ce spuneti ?