Message |
|
dupa cele descrise de tine, este o boala a intestinelor. nu stiu daca este corecta traducerea din maghiara, dar se numeste inflamatia intestinelor. nu este o boala contagioasa, insa se vindeca destul de incet. cauza acestei boli poate fi alimentatia gresita, sa zicem ca ai alimentat pestii doar cu un singur fel de mancare. am patit-o si eu si am cautat carti de acvaristica, iar intr-unul am gasit o descriere a simptomelor care se potrivea perfect cu ce observam. din pacate n-am gasit o modalitate de vindecare in nici o carte, ce pot sa zic este sa nu-i mai dai mancare o sapt sau doua, oricum nu va manca pana nu va simti el, si atunci daca poti sa-i dai daphnie vie. incet se va redresa. am mai multi scalari in acvariu, dintre care 5 au trecut peste asta. nu mi-a murit nici unul. este destul de frustrant sa vezi ca nu exista nici o schimbare fizica( la inceput, deoarece nemancand multa vreme, abdomenul se aplatizeaza), si totusi pestele nu se comporta cum ar trebui.
mai ai grija si la nivelul oxigenului sa fie adecvat, pt ca si de aici se pot trage boli ce va rezulta intr-un comportament apatic a pestelui.
|
 |
|
n-ar fi o tragedie daca mi-ar ramane acvariul, dar tare as vrea sa vand capacul si masa. daca vrei o asemenea combinatie, atunci astept oferte cu mare placere
|
 |
|
Chiar nimeni nu vrea nimic????????????????
Astept oferte, sigur ne putem intelege
|
 |
|
unde in ardeal???
|
 |
|
sunt din Tg Mures. Daca vrei pot sa dau preturile si pe bucati, dar tare as vrea sa-l vand impreuna, macar masa+acvariu+capac
|
 |
|
Masa+acvariu+capac+filtru+incalzitor 10 mil. Transportul e din partea mea. +pestii+plante~1,2-1,5 mil
|
 |
|
|
 |
|
Ii destul de ieftin, la noi se gaseste undeva?Se poate comanda de pe site si in Romania?
|
 |
|
acvariul il am de vreo 3 luni, este amenajat(eventual il vand cu pesti cu tot), am un filtru intern aquael fan3, incalzitor aquael 200W, capac de la Hagen, LightGlo, respectiv suportul pe care sta, masa arata identic ca cele de la Juwel la un acvariu de marime asemanatoare.
Astept oferte, am sa pun si niste poze.
Ma intereseaza un acvariu mai mare, in jur de 150X60X65(h), respectiv daca stiti cumva unde se gasesc in tara filtre externe marca Eheim si la ce pret.
E-mail:molnarzsolt@freenet.de
Tel: 0742006555
Astept oferte, pot sa-l si transport
|
 |
|